Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yediği dayak için ilk kez konuştu /

2 posters
YazarMesaj
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

Lakap : şewwo

Yediği dayak için ilk kez konuştu / Empty
MesajKonu: Yediği dayak için ilk kez konuştu /   Yediği dayak için ilk kez konuştu / Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 4:48 pm

Rihanna kendisine saldıran eski erkek arkadaşı Chris Brown hakkında da ilk kez konuştu.

Marie Claire dergisi için objektif karşısına geçen Rihanna'dan inciler:
Buna rağmen o gecenin kötü anılarını halen zihninden atamayan 22 yaşındaki genç kadın yaşadığı kötü günleri anlattı. "Böyle zamanlarda insan kendisine 'Ben bunu hak edecek ne yaptım?' sorusunu soruyor." dedi.Kafasının çok karışık olduğunu, çok üzüldüğünü söyleyen yıldız o günlerde kendisiyle iletişimini kaybettiğini, konuşmak giyinmek gibi normalde sürekli yaptığı aktiviteleri bile yapmakta zorlandığını anlattıÜç yıllık ilişkisinini sonlandırma kararını aldığı günden de bahseden Rihanna "New York'taki Trump Hotel'deydim. Uyandım ve her şeyin bittiğini anladım." dedi.Şu an Amerikalı basketbol yıldızı Matt Kemp ile birlikte olan şarkıcı artık hayatının yeni bir evresinde olduğunu ve mutlu olduğunu da söyledi.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

MesajKonu: Geri: Yediği dayak için ilk kez konuştu /   Yediği dayak için ilk kez konuştu / Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 4:48 pm

bu kadında elli kere konuştu hala ik diolar Very Happy
turuncum
Gelişmiş Üye
turuncum

MesajKonu: Geri: Yediği dayak için ilk kez konuştu /   Yediği dayak için ilk kez konuştu / Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 4:52 pm

$€ww@l demiş ki:
bu kadında elli kere konuştu hala ik diolar Very Happy
Haber olmadıkça başa sarıyolar
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

MesajKonu: Geri: Yediği dayak için ilk kez konuştu /   Yediği dayak için ilk kez konuştu / Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 4:53 pm

ama yuh 1.5 yıl önceki dayak için insan neden hala konuşur dayağı yedin otur Very Happy

Yediği dayak için ilk kez konuştu /
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cheryl Cole Boşandıktan Sonra İlk Defa Konuştu!
» Spider Man Konuştu
» Veda İçin Geliyorlar
» Olaylı Klibin Yönetmeni Konuştu
» Avril Yeni Albümü Hakkında Konuştu