Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
Konu: Cheryl Cole Boşandıktan Sonra İlk Defa Konuştu! Salı Eyl. 07, 2010 1:59 pm
eşi Ashley Cole’dan boşanmasıyla ilgili olarak “Kendimi öyle Aldatılmış hissediyorum ki.” diyen Cheryl Cole ekledi;”Evet kesinlikle öyle, ama olanları olduğu gibi kabullenip ders çıkarmam gerek. Bunun da hayatımın biten bir bölümü olarak kabul ediyorum. Şu anda hayatımdaki güzel şeyler den zevk alıyorum. Neyseki çocukta yok!” 27 yaşındaki ünlü şarkıcı Cheryl Cole, 29 yaşındaki eşi Ashley Cole ile olan dört yıllık evliliğini, bu yılın başında çıkan aldatma haberlerinden sonra bitirme kararı almıştı. Cheryl, ölümcül malarya hastalığını atlattıktan sonra Cuma günü Londra’da yapılan duruşmada resmen boşanmış oldu. Hayatının bu döneminden sonra, gelecekte çocuk istediğini de söyleyen Cheryl, “Ben artık 27 yaşında bir kadınım. Artık genç kız değilim ve çocuklarım olsun istiyorum. Anneliğin başka bir insanı kendinden daha fazla sevmek ve hayatını ondan güç alarak sürdürmek olduğunu düşünüyorum.” dedi.
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
Konu: Geri: Cheryl Cole Boşandıktan Sonra İlk Defa Konuştu! Salı Eyl. 07, 2010 9:13 pm
Çocuğu kimden yapıcaksın peki Biberden mi
miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
Konu: Geri: Cheryl Cole Boşandıktan Sonra İlk Defa Konuştu! Salı Eyl. 07, 2010 9:24 pm