Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
Konu: Spider Man Konuştu C.tesi Ocak 01, 2011 1:50 pm
Bir radyo programına konuk olan yeni Spider-man Andrew Garfield Marc Webb'in yönettiği Spider-man filmindeki son durumları, film hakkındaki duygu ve düşüncelerini anlattı. O:
"Her şey çok güzel gidiyor fantastik zamanlar geçiriyorum. Gerçekten şaşırtıcı bir ekibe sahibiz bu yüzden kendimi başka bir evrende rol alıyormuşum gibi hissediyorum. Bu evren benim için sanki bir çocuğun rüyalarındaki bir şeker dükkanı gibi. Sanrım söylemeden edemeyeceğim ben gerçekten şanslı bir adamım."
Andrew'a o ilginç mavi kırmızı kostümü giymek nasıl diye sorulduğunda o "Onu giymek gerçekten tuhaf aynada yüzümü görmeyi beklerken o maskeyi görüyorum bu gerçekten garip oluyor ama bir yandan da olağanüstü hissediyorum kendimi. Gerçeği söylemek gerekirse kostümü ilk giydiğimde biraz duygulanmıştım."
Biraz The Social Network'ten bahset. Rol arkadaşlarından örneğin Justin nasıl biri?
"O gerçekten çok destekleyici, sevgi dolu biri. Bütün ekip öyle kendimizle çok gururluyuz, verdiğimiz emeğin karşılığı olarak birçok ödüle aday oluyoruz. Bu bizim çok büyük bir onur ve gurur kaynağını ifade ediyor."