Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

rihanna çıplak poz verdi

2 posters
YazarMesaj
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

Lakap : şewwo

rihanna çıplak poz verdi Empty
MesajKonu: rihanna çıplak poz verdi   rihanna çıplak poz verdi Icon_minitimeÇarş. Ara. 16, 2009 9:40 pm

Rihanna'nın çıplak fotoğraflarını yayımlayan "GQ" dergisi Almaya'da fahiş fiyatlarla el altından satılıyor

“10 yıl sonra soyunmadığıma pişman olurum” diyen Barbadoslu seksi şarkıcı Rihanna, albüm kapağından sonra "GQ"dergisine de üstsüz pozlar vererek tüm güzelliğini sergiledi.

21 yaşındaki melez güzel resimleriyle birlikte yayımlanan röportajda, “Yapmak istediği şeyi yapan sanatçılara büyük saygı duyuyorum. Ben de bu çizgideyim...Müzikte istediğim çizgiyi yakaladım...Ancak hayranlarımın beni tümüyle sevmelerini istiyorum.Beni bir bütün olarak görüp hayal etmeliler.Onun için bu fotoğrafları çektirdim.Yıllar sonra da beni bu güzelliğimle insanlar hatırlayabilmeli..." dedi.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En son $€ww@l tarafından Salı Ocak 19, 2010 6:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
berfu
Admin
berfu

rihanna çıplak poz verdi Empty
MesajKonu: Geri: rihanna çıplak poz verdi   rihanna çıplak poz verdi Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 7:56 am

Güzellik derken? Arkadaş da Edward gibi kendini beğenmişlerden çıktı rihanna çıplak poz verdi 969293
https://justintimberlake.catsboard.com

rihanna çıplak poz verdi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rihanna: Çıplak Poz Vermeyeceğim!
» Rihanna'nın Çıplak Resimleri İnternete Sızdı!
» Elif Rihanna ile düetini unutamıyor /Rihanna Almanya popstar yarışmasında elif eşlik etmişti . işte o performans;
» 50 Cent düşmanlığa son verdi
» Christina 20 Kilo Verdi!