Elif Rihanna ile düetini unutamıyor /Rihanna Almanya popstar yarışmasında elif eşlik etmişti . işte o performans;
4 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 124 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 17/09/09 Yaş : 34 Lakap : JT__
Konu: Elif Rihanna ile düetini unutamıyor /Rihanna Almanya popstar yarışmasında elif eşlik etmişti . işte o performans; Çarş. Ocak 13, 2010 12:07 pm
Almanya'da yayımlanan pop star yarışmasında ikinci olan gurbetçi Türk kızı Elif, "Kendime Rihanna'yı örnek aldım" dedi Alman TV kanalı Pro 7'de yayımlanan pop star yarışmasında ikincilik kazanan Elif Demirezer, Sabah Gazetesi'ne konuştu.
"Her şey masallarda olduğu gibi yaşandı. Yarışma bana pek çok noktada katkı sağladı. Şan dersleri almaya başladım. Ses geliştirme eğitimi ve dans etmeyi de öğrendim" diyen Demirezer, yarışmanın kendisine sahne duruşunu öğrettiğini de ifade etti. Öncelikle yarışma nedeniyle aksayan eğitimini tamamlamak istediğini de söyleyen genç yetenek, en kısa sürede bir albüm çalışması yapmak istediğini ifade etti. Demirezer, en çok yarışma sırasında ABD'li şarkıcı Rihanna ile sahne almasına sevindiğini belirtti ve "Kendime onu örnek almaya karar verdim" dedi. Otuz yıldır Almanya'da yaşayan Adanalı Demirezer Ailesi ise kızlarını sonuna kadar desteklediklerini söyledi. ahhh keşke bn düet yapsaydım yha kızın adıda elifmişş xD izlemek iç.in linkk [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
Konu: Geri: Elif Rihanna ile düetini unutamıyor /Rihanna Almanya popstar yarışmasında elif eşlik etmişti . işte o performans; Çarş. Ocak 13, 2010 3:41 pm
Ayy bir insan niye Rihanna gibi bir salağı örnek alır hiç anlamıyorum
miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
Konu: Geri: Elif Rihanna ile düetini unutamıyor /Rihanna Almanya popstar yarışmasında elif eşlik etmişti . işte o performans; Çarş. Ocak 13, 2010 5:04 pm
Berfu demiş ki:
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
Konu: Geri: Elif Rihanna ile düetini unutamıyor /Rihanna Almanya popstar yarışmasında elif eşlik etmişti . işte o performans; Çarş. Ocak 13, 2010 10:04 pm
hmm yarışmayı izledim gayet embesilceydi
JT__ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 124 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 17/09/09 Yaş : 34 Lakap : JT__
Konu: Geri: Elif Rihanna ile düetini unutamıyor /Rihanna Almanya popstar yarışmasında elif eşlik etmişti . işte o performans; Perş. Ocak 14, 2010 11:52 am
Berfu demiş ki:
bn sni hiç ilgilendirmez yhani bnnm kmi örnek alıcağım gayette güzel bi onun yaşadığı olayları sende yaşaydın emin ol bu kadar iyi olamazdın bundan snra bn bnm örnek aldıklarıma veya sevdiklerime laf söyleme bn sninkilere karışmıyosam sn bnmkilre karımıcaksın
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
Konu: Geri: Elif Rihanna ile düetini unutamıyor /Rihanna Almanya popstar yarışmasında elif eşlik etmişti . işte o performans; Perş. Ocak 14, 2010 12:42 pm
$€ww@l demiş ki:
hmm yarışmayı izledim gayet embesilceydi
Evet ya! Nakaratı söylerken sürekli ellerini yumruk yapıyolar salak gibi xD Bi de Rho onlara eşlik edince tam olmuş yani. Ben de düzgün bir şeydir diye izledim. Güzel de söyleyemediler
Elif Rihanna ile düetini unutamıyor /Rihanna Almanya popstar yarışmasında elif eşlik etmişti . işte o performans;