| Justın Dünya'nın En İyi Ünlü İnsanları arasında... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
| Konu: Justın Dünya'nın En İyi Ünlü İnsanları arasında... C.tesi Eyl. 19, 2009 3:09 pm | |
| Matt Damon Timothy Geithner Beyonce Philip Roth Patrick Fitzgerald LeBron James Shepard Smith Robert Downey Jr Jon Huntsman Rachel Maddow Gail Collins Andrew Sullivan Alan Mulally Rupert Murdoch Paul Krugman Lyle Lovett Warren Buffett Penélope Cruz Janet Napolitano Sacha Baron Cohen Kevin Garnett Francis Collins George Clooney Dustin Pedroia Rahm Emanuel Britney Spears Bill Gates Prince Charles Simon Cowell Venus Williams Robert Duvall Lara Logan Justin Timberlake Hillary Clinton Lisa Simpson David Sedaris David Lynch Heidi Klum Ed Rendell, Stephen Colbert Dr. Mehmet Oz David Byrne Meryl Streep George Foreman David Petraeus Michael Phelps Pat Buchanan Chloë Sevigny Rory Stewart Dana Priest, Gustavo Dudamel Lester Holt Frances McDormand Tim Gunn Clive Owen Sarah Silverman Queen Elizabeth Peter Orszag John Miller Kelly Clarkson Tom Cruise Eric Taylor Gary Sinise Gregory Crewdson Ted Allen George Saunders Ina Garten Robert Gates Bill Clinton Chris Rock Julia Louis-Dreyfus Anthony Atala Bill Murray Jay-Z Scarlett Johansson YEDEKLER: Kate Moss The Pope Julian Schanbel Quentin Tarantino Bono Jeff Koons Mick 'n' Keith Vaclav Havel Steve Jobs Michael Vick John Roberts Nelson Mandela Tiger Woods The Dalai Lama Al Gore Natalie Portman Elie Wiesel Billy Graham George H.W. Bush Eve Ensler Paul McCartney JUSTIN 33.SIRADA (umarım konu doğru yerdedir.) Justin için bunlar yazıyor: 28 yaşındaki ünlü şarkıcı memleketi Tenesse' de bi çocuk hastanesine 1 milyon $ bağış yapmıştı.Ayrıca bir çok yatim çcukları ziyaret edip onlara hediye almıştı.(ve böylece justın timberlake listemizin 33. sırasında.) | |
|
| |
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Justın Dünya'nın En İyi Ünlü İnsanları arasında... C.tesi Eyl. 19, 2009 3:54 pm | |
| Doğru yerde Paylaşım için teşekkürler =) Pamuk kalpli JT xD | |
|
| |
Yasemin! Üye
Mesaj Sayısı : 22 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 23/11/09 Nerden : ankara Lakap : yasmin
| Konu: Geri: Justın Dünya'nın En İyi Ünlü İnsanları arasında... Salı Kas. 24, 2009 10:17 pm | |
| | |
|
| |
BlackLoVeAngel Üye
| Konu: Geri: Justın Dünya'nın En İyi Ünlü İnsanları arasında... Ptsi Şub. 15, 2010 7:22 pm | |
| - Yasemin! demiş ki:
- daha üstte olmalıydı!
boşver ztn listedeki çoğu kişiyi tanımıorumm :DD | |
|
| |
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Justın Dünya'nın En İyi Ünlü İnsanları arasında... Ptsi Şub. 15, 2010 8:44 pm | |
| Ben de tanımıyorum çoğunu Ayrıca şu mesajı ben mi yazmışım Doğru yerde derken ne demek istediğimi çıkaramadım xD Bu arada burda özel bi sıralama yok galiba :/ | |
|
| |
BlackLoVeAngel Üye
| |
| |
miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
| Konu: Geri: Justın Dünya'nın En İyi Ünlü İnsanları arasında... C.tesi Şub. 27, 2010 8:23 pm | |
| ben konu doğru yeredir umarım yazmışım sende doğru yerde demişsinzXD | |
|
| |
BlackLoVeAngel Üye
| Konu: Geri: Justın Dünya'nın En İyi Ünlü İnsanları arasında... Ptsi Mart 01, 2010 4:34 pm | |
| - miss_timberlake demiş ki:
- ben konu doğru yeredir umarım yazmışım sende doğru yerde demişsinzXD
hangi dilde konuşuosunuz ya bn bsy anlamıorum xD özel flnsa çıkabilirim | |
|
| |
berfu Admin
| Konu: Geri: Justın Dünya'nın En İyi Ünlü İnsanları arasında... Salı Mart 02, 2010 12:37 pm | |
| - miss_timberlake demiş ki:
- ben konu doğru yeredir umarım yazmışım sende doğru yerde demişsinzXD
He anladım tamam | |
|
| |
BlackLoVeAngel Üye
| |
| |
berfu Admin
| Konu: Geri: Justın Dünya'nın En İyi Ünlü İnsanları arasında... Salı Mart 09, 2010 12:40 pm | |
| Neyse kapatalım konuyu iyice karıştı xD Bu arada imzan süper | |
|
| |
Almyonce Yeni Üye
| |
| |
berfu Admin
| Konu: Geri: Justın Dünya'nın En İyi Ünlü İnsanları arasında... Çarş. Tem. 21, 2010 3:24 pm | |
| Bee ve Justin'in bu listede olması çok doğal zaten | |
|
| |
| Justın Dünya'nın En İyi Ünlü İnsanları arasında... | |
|