|
|
| Jay-Z: Kardeşimi Vurunca Hapse Girmekten Çok Korktum! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Jay-Z: Kardeşimi Vurunca Hapse Girmekten Çok Korktum! Ptsi Kas. 22, 2010 8:00 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Jay-Z yıllar önce ağabeyini vurduğu anla ilgili ilk kez konuştu. Ünlü yıldız olayın gerçekleştiği an hayatının sona erdiğini düşündüğünü söyledi.Gerçek adı Shawn Corey Carter olan Jay-Z, Brooklyn’de zor bir ergenlik geçirirken 12 yaşında ağabeyini kokain bağımlısı ağabeyini yüzüğünü çaldığı için sinirlenerek vurduğunu söyledi. Jay-ZGuardian’a olayla ilgili verdiği demeçte şunları söyledi; "Çok sinirlenip tanıdık birilerinin evine gittim. Her yerde silah vardı. Silah bulmam zor olmadı. Olaydan sonra hayatımın sona erdiğini düşündüm. Sonsuza kadar hapishanede kalacağımı düşündüm. Küçük bir çocuktum. Dehşete düşmüştüm!" Jay-Z ağabeyi Eric’in şu an temiz bir hayat yaşadığını ve o olaydan sonra ondan şikayetçi olmadığını da sözlerine ekledi. | |
| | | $€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Geri: Jay-Z: Kardeşimi Vurunca Hapse Girmekten Çok Korktum! Ptsi Kas. 22, 2010 8:01 pm | |
| kanye ve jay z bu piyasadan silinmeli 2 sindende nefret ediyorum kendilerini işey sanıolar ve işin kötüsü onları örnek alan bir çok kişi var | |
| | | JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Jay-Z: Kardeşimi Vurunca Hapse Girmekten Çok Korktum! Cuma Kas. 26, 2010 4:11 pm | |
| gangıster misin oğlum her önüne geleni vuruyorsun | |
| | | | Jay-Z: Kardeşimi Vurunca Hapse Girmekten Çok Korktum! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|