|
|
| Justin Bieber Neredeyse Hapse Giriyordu! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
| Konu: Justin Bieber Neredeyse Hapse Giriyordu! Salı Eyl. 14, 2010 2:17 pm | |
| Justin Bieber, polise su dolu balon fırlattıktan sonra hapse girmekten kıl payı kurtuldu.
Justin Bieber’in attığı su balonunu kemerine isabet eden ve neye uğradığını şaşıran Polis memuru 16 yaşındaki şarkıcıyı tutuklamak üzereyken koruması polisle konuşarak onu bu durumdan kurtardı.
Biber, olay hakkında Twitter’da “Halen gülüyorum. Muhteşem bir gündü!” diye yazdı.
Olaydan sonra karavanına çekilen Justin’in koruması, kalabalığı kontrol etmeye gelen polisi güçlükle ikna etti. Yerel haber istasyonu WBAL’in haberine göre, Justin ve personeli dışarıda dolaşırken bir polisin kemerine isabet eden su balonu patlamış, başka bir polisin göğsüne isabet eden diğer balon ise patlamamıştı.
Polis departmanı sözcüsü Justin Bieber’in yaptığı hareketin kesinlikle “yakışık almayan” bir davranış olduğunu ancak hakkında herhangi bir yasal işlem yapılmayacağını söyledi. şımarık işte | |
| | | JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Justin Bieber Neredeyse Hapse Giriyordu! Salı Eyl. 14, 2010 2:19 pm | |
| şaka mı bu biber yazıyorda sadece bizim dediğimizi sanıyordum ben | |
| | | miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
| Konu: Geri: Justin Bieber Neredeyse Hapse Giriyordu! Salı Eyl. 14, 2010 2:23 pm | |
| yoo bieber yazıyo işte nerde biber yazıyo S | |
| Konu: Geri: Justin Bieber Neredeyse Hapse Giriyordu! Salı Eyl. 14, 2010 2:24 pm | |
| 3.paragrafın başında bak aman nese canım biber işte | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Justin Bieber Neredeyse Hapse Giriyordu! Salı Eyl. 14, 2010 7:02 pm | |
| Duymuştum bu haberi Mal ya | |
| | | miss_timberlake Moderatör
| Konu: Geri: Justin Bieber Neredeyse Hapse Giriyordu! Salı Eyl. 14, 2010 8:31 pm | |
| - JT_forever_ demiş ki:
- 3.paragrafın başında bak aman nese canım biber işte
hahah görmemiştim | |
| | | turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Justin Bieber Neredeyse Hapse Giriyordu! Çarş. Eyl. 15, 2010 6:40 pm | |
| ah ünlü olmak böyle bi şey işte normal biri bunu yapsaydı aynı şeyi yaparlar mıydı polisler acaba | |
| Konu: Geri: Justin Bieber Neredeyse Hapse Giriyordu! Perş. Eyl. 16, 2010 11:26 am | |
| bencede şımarık kendini bir şey sanıyor justin adı bile sana yakışmıyor | |
| | | | Justin Bieber Neredeyse Hapse Giriyordu! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|