Justin yeni çıkan kitabı “First Step 2 Forever: My Story” nin tanıtımında, Associcated Press’e ilerde çocukları olduğunda onlarla oynayacak enerjiye sahip olmak istediğini söyledi.“Genç baba olmak istiyorum. Çocuklarla futbol topuna vuramayacak kadar halsiz bir baba olmak istemiyorum”Kısa sürede hayatta çok mesafe aldığını söyleyen şarkıcı, olgunlaştığını ve 30 yaşlarında baba olmak istediğini açıkladı."Genç olmaktan hoşlanıyorum. Yakında kitabımın filmini de yapacağım. Kitabımda çok sürpriz, insaları şaşırtacak esprili şeyler de var. Aslında söylendiği kadar havalı biri değilim. Kızlar benim için ağlıyor ben bunu anlayamıyorum. ”
turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Justin Bieber Genç Baba Olmak İstiyor! Salı Kas. 02, 2010 6:37 pm
emin ol bende anlamıyorum
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
Konu: Geri: Justin Bieber Genç Baba Olmak İstiyor! Salı Kas. 02, 2010 7:32 pm
bi de filmi çıkıomuş şaka gibi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
mrs timberlake Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 241 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/08/10 Yaş : 26 Nerden : istanbul Lakap : rumm:)
Konu: Geri: Justin Bieber Genç Baba Olmak İstiyor! Salı Kas. 02, 2010 8:40 pm
bebeğin bebeği olmaz ki çocuğa yazıkk asla bu salağın çocuğu olmak istemezdim:D