Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Justin Bieber:Mariah'da İş Yok

3 posters
YazarMesaj
ZeLiŞ
Aktif Üye
ZeLiŞ

Justin Bieber:Mariah'da İş Yok Empty
MesajKonu: Justin Bieber:Mariah'da İş Yok   Justin Bieber:Mariah'da İş Yok Icon_minitimeC.tesi Ağus. 14, 2010 3:22 pm

16 yaşındaki şarkıcı Justin Bieber, bir dergiye verdiği röportajda Mariah Carey'i yerden yere vurdu.

Mariah Carey ile birlikte çalışmak istemediğini belirten Bieber, neden olarak ünlü şarkıcının "Memoirs of an Imperfect Angel" albümündeki yeni şarkılarını gösteriyor. "Onun yeni müziğini sevmiyorum. Albümdeki şarkıların hiç biri eski şarkıları gibi değil. Michael Jordan'ın yeniden NBA'de oynamaya başlaması gibi bir şey. Yani en iyi zamanları çok geride kaldı."

Corinne Bailey Rae ile birlikte çalışmak istediğini söyleyen genç şarkıcı, "O çok yetenekli bir sanatçı ve çok iyi birine benziyor." diyor.

Bakalım Mariah Carey, Bieber'in "Memoirs of an Imperfect Angel" hakkında söylediklerine ne cevap verecek.
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: Justin Bieber:Mariah'da İş Yok   Justin Bieber:Mariah'da İş Yok Icon_minitimeC.tesi Ağus. 14, 2010 5:42 pm

Bu haberi duymuştum. Haberin tarihini falan belirtirsen sevinirim çünkü haber eski Wink Şaşırtmayalım Wink
https://justintimberlake.catsboard.com
JT_forever_
Gelişmiş Üye
JT_forever_

MesajKonu: Geri: Justin Bieber:Mariah'da İş Yok   Justin Bieber:Mariah'da İş Yok Icon_minitimePaz Ağus. 15, 2010 9:01 am

o da bibere çoık bayılıyordu yaa ezik çocuk kende yükseklerden bakıyor ben de senin sesini beğenmiyorum şimdi ne ılacak ama bunun için basın açıklaması yapmıyorum ezikman Very Happy

Justin Bieber:Mariah'da İş Yok
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Justin bieber & kim Kardashian
» Justin Bieber'ın Rakibi
» Justin Bieber'in Hayali
» Justin Bieber delirmiş olabilir
» Justin Bieber Makyajlı!