Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım!

2 posters
YazarMesaj
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

Lakap : şewwo

Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım! Empty
MesajKonu: Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım!   Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım! Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 4:30 pm

Mariah Carey 40 yaşında hamile kalmasında gördüğü akupunktur tedavisinin olumlu etkisini anlattı. Mariah akupunktur yaptırarak stres düzeyini azalttığını ve hamilelik için uygun duruma geldiğini söyledi.“Belli bir programa uyarak her gün en az bir kez akupunktur uygulattım. Hayatımda ilk kez bir şeye bu kadar zaman ayırdım.”2008 yılında bir düşük deneyimi yaşayan Carey, yine geç yaşlarında bebek sahibi olan arkadaşı Celine Dion’un bir röportajında akupunkturdan bahsettiğini görerek bunu denemeye karar verdiğini belirtti.“Celine akupunkturdan bahsediyordu. Daha önce denemiştim ama bunun hamileliğe yardım ettiğini bilmiyordum. “Mariah hamile kalabilmek için, şişmanlığa son vermek için düzenli yaptırdığı homon tedavisini de sona erdirdiğini söyledi.“Herkes yine mi kilo almaya başlamış diyebilir ama gerçek bu!”
turuncum
Gelişmiş Üye
turuncum

MesajKonu: Geri: Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım!   Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım! Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 4:33 pm

Eğitim için 7 çok geçse Hamilelik için de 40 çok geç (bence)
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

MesajKonu: Geri: Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım!   Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım! Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 4:49 pm

bencede oha nasıl bakcaklar bu yaşta [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
turuncum
Gelişmiş Üye
turuncum

MesajKonu: Geri: Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım!   Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım! Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 4:51 pm

kendisi bakmayacağı için sorun yok bir tek doğuracak sonra bir tane bakıcı tutar o halleder
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

MesajKonu: Geri: Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım!   Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım! Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 5:03 pm

işin kötüsüzaten balina gibi hamile olduğu için şimdi ne olcak kim bilir Very Happy
turuncum
Gelişmiş Üye
turuncum

MesajKonu: Geri: Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım!   Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım! Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 5:11 pm

$€ww@l demiş ki:
işin kötüsüzaten balina gibi hamile olduğu için şimdi ne olcak kim bilir Very Happy
yapışık ikiz olan iki balina Very Happy
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

MesajKonu: Geri: Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım!   Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım! Icon_minitimePtsi Kas. 01, 2010 5:48 pm

5 kg doursa yeridir Very Happy

Mariah Carey: Akupunktur Sayesinde Hamile Kaldım!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Eminem: Mariah Carey İle İşim Bitti!
» ''Mariah'da İş Yok!''
» Mariah'ın planları!!
» Justin Bieber:Mariah'da İş Yok
» Popun çılgın kızı hamile!