Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
Konu: Justin Bieber Çizgi Roman Kahramanı Oldu Cuma Ağus. 06, 2010 1:28 pm
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bluewater Productions tarafından yayınlanan Fame: Comic Book serisinin yeni üyesi Justin Bieber olacak. Daha önce Taylor Swift, Taylor lautner, Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın başarıya ulaşma hikayelerini içeren mini çizgi romanlar gibi Fame: Justin Bieber da 32 sayfadan oluşacak ama şimdiden en çok satanlar listesine gireceği kesin.
kaynak[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] habere dokunmadım ama doğru söylüyo bu yerden bitmenin çok hayranı var çizgi romanın çok satacağı kesin
Just_iNn Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 568 Reputation : 5 Kayıt tarihi : 14/08/09 Yaş : 32 Nerden : Memphis,TN ;)
Konu: Geri: Justin Bieber Çizgi Roman Kahramanı Oldu Cuma Ağus. 06, 2010 1:35 pm
Iykkk zaten anılarını da yayınlıycak altına yaptığını mı yazcak naapcak acep
turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Justin Bieber Çizgi Roman Kahramanı Oldu Cuma Ağus. 06, 2010 1:41 pm
evet ya ne anısı olabilr ki youtube'a biri beni keşfetsin diye videolar gönderdim usher beni keşfetti albüm yaptım one time ile baby adlı şarkılarım çok tuttu son
Just_iNn Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 568 Reputation : 5 Kayıt tarihi : 14/08/09 Yaş : 32 Nerden : Memphis,TN ;)
Konu: Geri: Justin Bieber Çizgi Roman Kahramanı Oldu Cuma Ağus. 06, 2010 1:54 pm
Ayyyy nereye baksam bu velet ya bıkkınlık geldi yaşlı teyzeler bile dinliyo bee yuhh artık torunları olmamış galiba
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
Konu: Geri: Justin Bieber Çizgi Roman Kahramanı Oldu Cuma Ağus. 06, 2010 4:14 pm
Romanda 'Justin Timberlake özentiliği yaparak üne kavuştu' yazmalı
JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
Konu: Geri: Justin Bieber Çizgi Roman Kahramanı Oldu Cuma Ağus. 06, 2010 6:25 pm
Just_iNn demiş ki:
Ayyyy nereye baksam bu velet ya bıkkınlık geldi yaşlı teyzeler bile dinliyo bee yuhh artık torunları olmamış galiba
üf vallaha ya yeter o tarafa dönüyorum biber bu tarafa dönüyorum biber