Justin'in Hollywood'ta 5 milyon sterlin değerinde bir dairesi var. Ayrıca evinde hayranları için kurduğu özel alanda, xBoX gibi çocukluğunda çok sevdiği eşyaları bulunuyor.
Justin annesinin bir numaralı hayranı. Dövmelerinden birinin üzerinde bir melek ve üzerinde annesinin baş harfleri var.
Justin, en büyük pop kahramanının Michael Jackson olduğunu söylüyor.
En sevdiği yiyecek salata ve patates kızartması ile yediği peynirli ve biftekli sandviç. Fakat ayrıca dondurma, çikolata ve Planet Hollywood hamburgerlerinide çok seviyor!
Coldplay, JT'nin en sevdiği İngiliz grup ve söylediğine göre araba kullanırken onların müziğini dinlediğinde, arabayı daha dikkatli sürüyormuş. "Eskiden araba kullanırken hip-hop dinlerdim, fakat bu insanı hızlandırıyor. Coldplay sayesinde hız limitimi daha rahat koruyabiliyorum." diyor Justin.
Justin, yakın bir zamanda sporun her türlüsüne bayıldığını söylemişti. Fakat içlerinde en sevdiği basketbolmuş, LA Lakers takımını tutuyor. benim gibi
Justin, Nsync'deyken ucundan bir ısırık aldığı düşünülen bir tost, internetteki bir sitede açık arttırma ile satışa çıkarıldı. Ama ne yazık ki, bir süre sonra bu tostu Justin'in ısırmadığı anlaşıldı.
Justin, büyük bir pop yıldızı olabilir ama hala köpekbalıklarından ve yılanlardan çok korkuyor. Hatta, 2001 MTV Video Music Ödülleri töreninde Britney'i elinde yılanla görünce ona zarar gelicek diye yüreğinin ağzına geldiğini ve o asla bunu yapamayacağını söylüyor.
Pop prensi, küçükken taze fasulyenin içerisine ketçap dökermiş!
11 yaşındayken Britney Spears'ında katıldığı Star Search yarışmasına katıldı. Fakat birinciliği, Broadway şarkısı söyleyen bir kıza kaptırdılar
çoğunu bilioruz ama ben genede paylaşıyım dedim