Justin'le ilk defa şarkı söyleyeceğimiz için çok endişeliydim.Genelde stüdyoya girerim ve işimi yaparım.Bu yüzden onun karşısında bu işi yapmak biraz garipti.Ama sonra bir anda onun benim erkek arkadaşım olduğunu unuttum.Kendi kendime "Britney,kendine gel ,sadece şarkıyı söyle" dedim.Sonunda iyi oldu hatta yaptığım en iyi vokal performansımdı
çok fazla sanatçı var en başta britney varmış ondan başladım sırasıyla çeviricem.
sean_paul_sense Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 148 Reputation : 8 Kayıt tarihi : 16/02/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
Beyoncé J.T nin mayo ve topuklu ayakkabı giymesinin hala şokunda :D ‘The Ed Lover Show’ isimli radyo programına konuk olan Beyonce; Justin’in bunu yapabildiğine hala inanamadığını,bunun inanılmaz olduğunu söyledi.İki kez prova yaptıklarını anlatan güzel şarkıcı, Justin’in görsel belleğe sahip olduğunu, çok yetenekli, çok doğal ve komik olduğunu sözlerine ekledi.
JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
Konu: Geri: Ünlülerin Justin Hakkında Söyledikleri C.tesi Tem. 17, 2010 12:18 am
hımmm çok ilginç
turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul