|
|
| Rihanna,3 Haziran'da ISTANBUL'DA! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
| Konu: Rihanna,3 Haziran'da ISTANBUL'DA! Cuma Nis. 23, 2010 8:18 am | |
| THE LAST GIRL ON THE EARTH R&B ve Pop müziğinin dünyaca ünlü sesi, Amerikan Müzik Ödülleri, Grammy, MTV Müzik ödülleri ve daha birçok çok uluslararası müzik ödüllü sanatçı Rihanna, Garanti Bonus Card ana sponsorluğunda Istanbul'da... 3 Haziran 2010'da BKM ve MAP işbirliğinde Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahne alacak Rihanna; performansı, muhteşem kostümleri ve birbirinden değişik showlarıyla Türk seyircisine unutulmaz bir gece yaşatacak!
Konser rihanna'nın resmi sitesince onaylanmıştır!!!
konser fiyatlari:
Ayakta: 135,00 TL Sahne Önü: 360,00 TL | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Rihanna,3 Haziran'da ISTANBUL'DA! Cuma Nis. 23, 2010 4:40 pm | |
| Hangi sazan bu parayı verir ki... Her SAZAN Aklı başında olan bi insan bu parayı Rihanna'ya verceğine gider yemeğine kıyafetine falan harcar | |
| | | $€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Geri: Rihanna,3 Haziran'da ISTANBUL'DA! Cuma Nis. 23, 2010 8:21 pm | |
| öle deme berfu genede bi dünya starını görmek var işin ucunda bende gidiyomuşum gibi konuşuyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Rihanna,3 Haziran'da ISTANBUL'DA! C.tesi Nis. 24, 2010 11:33 am | |
| Ben olsam ona verceğim parayla Givenchy Play alırdım | |
| | | | Rihanna,3 Haziran'da ISTANBUL'DA! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|