Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!!

+3
berfu
$€ww@l
miss_timberlake
7 posters
YazarMesaj
miss_timberlake
Moderatör
miss_timberlake

''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Empty
MesajKonu: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!!   ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Icon_minitimePaz Mart 28, 2010 3:56 pm

''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Eai90w
Timbaland yeni turuna başlarken yeni başlayacayan turu hakkında konuşurken Justin'ın albüm üzerinde çalıştığını söyledi..!!!!

Timbaland:

''Justin & Jojo turda bana eşlik edecek ama Justin Tüm tur boyunca olmaz Sonuçta O da kendi albümü üstünde çalışıyor!!!!''

Aman Tanrım Timbo Bizi Heyecanlandırmaya devam ediyor!!

Çeviri bana ait ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 199432 siteye giremiyodum uzun süredir sınavlar falan bu haber telafi eder umarım=) Very Happy!
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

Lakap : şewwo

MesajKonu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!!   ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Icon_minitimePaz Mart 28, 2010 6:20 pm

yeni albüm yaşasın yehuuuu ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 360161 ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 936897 ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 279721 ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 525500
miss_timberlake
Moderatör
miss_timberlake

MesajKonu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!!   ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Icon_minitimePaz Mart 28, 2010 7:14 pm

önemli değil cnm=)
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!!   ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Icon_minitimePtsi Mart 29, 2010 11:35 am

Tabi ki de telafi edebildin xD Zaten senin suçun değil dersler ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 661733
Bu haber süper! Bana da Deniz söylemişti bunu emin değildik ama. Timbo sağolsun emin olduk.
Justin, meleğim! Yeni albüm! Umarım sekssiz bir şeyler yapmaya çalışırsın ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 969293 ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 87253 İnanmıyorum! ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 80693 Umarım bu Timbo'nun bize yaptığı salakça bir şaka değildir. Ve eğer albüm çıkarcaksa Rihanna'nın albümde yer almaması daha hoş olur ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 661733
https://justintimberlake.catsboard.com
**D(L)J**
Üye

MesajKonu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!!   ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Icon_minitimeCuma Nis. 02, 2010 7:52 pm

evet berfuya ben demiştim. inşşşş. doğru haberdir timbo sana güveniyoruz lütfen yüzümüzü kara çıkarma. justini okdar çokkkk özledm kiii bu kelimelere sığmaz. albüm çıkarması artık gerekiyoduu bi an önce hadi justin seni bekliyoruzz yaa herşeyim
beslisevval
Üye
beslisevval

Lakap : beşli =))

MesajKonu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!!   ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Icon_minitimeCuma Nis. 02, 2010 7:53 pm

SO-NUN-DA ümidi kesmeye başlamıştım müthiş haber!!! ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 525500
ZeLiŞ
Aktif Üye
ZeLiŞ

MesajKonu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!!   ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Icon_minitimeCuma Nis. 02, 2010 7:57 pm

Berfu demiş ki:
Tabi ki de telafi edebildin xD Zaten senin suçun değil dersler ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 661733
Bu haber süper! Bana da Deniz söylemişti bunu emin değildik ama. Timbo sağolsun emin olduk.
Justin, meleğim! Yeni albüm! Umarım sekssiz bir şeyler yapmaya çalışırsın ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 969293 ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 87253 İnanmıyorum! ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 80693 Umarım bu Timbo'nun bize yaptığı salakça bir şaka değildir. Ve eğer albüm çıkarcaksa Rihanna'nın albümde yer almaması daha hoş olur ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 661733

kesinlikle katılıyorm Very Happy
radon
Aktif Üye
radon

Lakap : ess..

MesajKonu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!!   ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Icon_minitimePtsi Nis. 05, 2010 2:00 pm

yeni tarzı saç modeli falan nası olcak çok merak ediyorum ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 395855 ooff çok mutlu oldum ya düşündükçe seviniyorumm ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 384614 ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 279721 ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 360161 ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! 525500

''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gorillaz'dan Yeni Albüm
» Rihanna'dan Yeni Albüm
» Yeni Albüm Yolda
» Yeni Şarkı Yeni Çalışmalar
» Alicia Keys'ten yeni albüm