Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
Konu: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Paz Mart 28, 2010 3:56 pm
Timbaland yeni turuna başlarken yeni başlayacayan turu hakkında konuşurken Justin'ın albüm üzerinde çalıştığını söyledi..!!!!
Timbaland:
''Justin & Jojo turda bana eşlik edecek ama Justin Tüm tur boyunca olmaz Sonuçta O da kendi albümü üstünde çalışıyor!!!!''
Aman Tanrım Timbo Bizi Heyecanlandırmaya devam ediyor!!
Çeviri bana ait siteye giremiyodum uzun süredir sınavlar falan bu haber telafi eder umarım=)
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
Konu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Paz Mart 28, 2010 6:20 pm
yeni albüm yaşasın yehuuuu
miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
Konu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Paz Mart 28, 2010 7:14 pm
önemli değil cnm=)
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
Konu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Ptsi Mart 29, 2010 11:35 am
Tabi ki de telafi edebildin xD Zaten senin suçun değil dersler Bu haber süper! Bana da Deniz söylemişti bunu emin değildik ama. Timbo sağolsun emin olduk. Justin, meleğim! Yeni albüm! Umarım sekssiz bir şeyler yapmaya çalışırsın İnanmıyorum! Umarım bu Timbo'nun bize yaptığı salakça bir şaka değildir. Ve eğer albüm çıkarcaksa Rihanna'nın albümde yer almaması daha hoş olur
**D(L)J** Üye
Konu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Cuma Nis. 02, 2010 7:52 pm
evet berfuya ben demiştim. inşşşş. doğru haberdir timbo sana güveniyoruz lütfen yüzümüzü kara çıkarma. justini okdar çokkkk özledm kiii bu kelimelere sığmaz. albüm çıkarması artık gerekiyoduu bi an önce hadi justin seni bekliyoruzz yaa herşeyim
beslisevval Üye
Mesaj Sayısı : 25 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/12/09 Yaş : 28 Nerden : Ankara Lakap : beşli =))
Konu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Cuma Nis. 02, 2010 7:53 pm
Mesaj Sayısı : 371 Reputation : 4 Kayıt tarihi : 13/12/09 Yaş : 28 Nerden : justin in masmavi gözlerinden xD
Konu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Cuma Nis. 02, 2010 7:57 pm
Berfu demiş ki:
Tabi ki de telafi edebildin xD Zaten senin suçun değil dersler Bu haber süper! Bana da Deniz söylemişti bunu emin değildik ama. Timbo sağolsun emin olduk. Justin, meleğim! Yeni albüm! Umarım sekssiz bir şeyler yapmaya çalışırsın İnanmıyorum! Umarım bu Timbo'nun bize yaptığı salakça bir şaka değildir. Ve eğer albüm çıkarcaksa Rihanna'nın albümde yer almaması daha hoş olur
kesinlikle katılıyorm
radon Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 179 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 26/03/10 Yaş : 28 Nerden : Ankara Lakap : ess..
Konu: Geri: ''Yeni Albüm Üzerinde Çalışıyor''!!!!! Ptsi Nis. 05, 2010 2:00 pm
yeni tarzı saç modeli falan nası olcak çok merak ediyorum ooff çok mutlu oldum ya düşündükçe seviniyorumm