Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
Konu: Yeni Şarkı Yeni Çalışmalar Cuma Ara. 31, 2010 8:02 pm
Öncelikle boşuna sevinmeyin maalesef beyefendi "hala" yeni bir albüm yapmaya hazır olmadığını söyledi ancak yine de müthiş şarkıcı yeni aktörümüz dayanamadı ve sanatçılarla işbirliği yapmaya devam ediyor. İşte bu işbirliğinin son meyvesi "Take You Down". Take You Down şarkısını bazıları Timberlake'in müzik yapmadığı için gözü dönmüş hayranlarına bir hediye olduğunu söylüyor Şarkı 30 Aralık'ta yayınlandı. Daha doğrusu sızdırıldı desek daha doğru olur sanırım:)
Bazı blog ve forumlarda aslında bunun yeni bir şarkı olmadığı 29 yaşındaki şarkıcının eski albümleri için hazırlanmış bir demo olduğu hakkında dedikodular dönüyor.
Timberlake son günlerde Los Angeles Times' verdiği bir demeçte hayranlarının artık müziği boşladığı için ona kızgın olduklarını söyledi. Timberlake "Onların bana neden yalnızca film çekiyorsun diye kemçirdiklerini biliyorum." diyor ve "Onlara şunu söylüyorum ben filmlerde rol almayı seviyorum ama müzik kariyerimede nankörlük ettiği farkındayım."
JT kendisinin 2006'daki gibi bir hit yapacağını hissedebildiğini ve buna hazır olduğunu düşünüyor. Ayrıca yakın bir zamanda Drake ile bir düet olabileceğini de söylüyor. Drake bir röportajında "Ben her zaman onunla çalışmak isterdim ve hayalim gerçek oluyor benim ve Justin Timberlake'in adı büyük olasılıkla bir şarkıda ortak geçecek."
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
Konu: Geri: Yeni Şarkı Yeni Çalışmalar Cuma Ara. 31, 2010 10:20 pm
Drake'le çalışma gibi bir düşüncesi olduğunu duymuştum. Şarkı fena değil ama ben Sexy Back, WGACA, Lovestoned gibi şarkılarından aldığım zevki pek alamadım. Belki dinledikçe severim ama FS/LS'teki şarkıların hepsine duyduğum gibi aşık olmuştum.
mrs timberlake Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 241 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/08/10 Yaş : 26 Nerden : istanbul Lakap : rumm:)
Konu: Geri: Yeni Şarkı Yeni Çalışmalar C.tesi Ocak 01, 2011 11:11 am
gerçekten müthiş bi hediye saolsun çok düşünceli ya bu adam bizle dalga mı geçiyo ya yapıcaksa adam akıllı eskisi gibi şarkı yapsın ben bu şarkıyı pek beğenmedim
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
Konu: Geri: Yeni Şarkı Yeni Çalışmalar C.tesi Ocak 01, 2011 1:44 pm
uyduruk olmuş biraz kalitesini düşürmüş giddikçe gözümdende düşüo
turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Yeni Şarkı Yeni Çalışmalar C.tesi Ocak 01, 2011 1:57 pm
Bence çok kötü bir şarkı değil ama ne biliyim bir şey eksik gibi. Biraz daha keskin sesler olsaydı belki daha iyi olurdu. Müzik çok boğuk karışık geldi bana. Pek anlatamadım ama siz anladınız onu
JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
Konu: Geri: Yeni Şarkı Yeni Çalışmalar Ptsi Ocak 03, 2011 3:56 pm
neyseki şarkı onun deilmiş
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
Konu: Geri: Yeni Şarkı Yeni Çalışmalar Ptsi Ocak 03, 2011 3:57 pm
JT_forever_ demiş ki:
neyseki şarkı onun deilmiş
Ama sesi çok benziyo
turuncum Gelişmiş Üye
Konu: Geri: Yeni Şarkı Yeni Çalışmalar Ptsi Ocak 03, 2011 7:43 pm
Gerçekten benziyormuş sesi. Justin olmadığını anlayabilen var mıydı??
berfu Admin
Konu: Geri: Yeni Şarkı Yeni Çalışmalar Çarş. Ocak 05, 2011 3:51 pm