|
|
| Yeni Justin: Miley Cyrus | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
sinemya Üye
Mesaj Sayısı : 17 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 30 Nerden : kocaeli
| Konu: Yeni Justin: Miley Cyrus Salı Kas. 17, 2009 7:39 pm | |
| Yeni Justin: Miley Cyrus
Ünlü prodüktör Timbaland, Miley Cyrus'un yeni Justin Timberlake olduğunu söylüyor.
Müzik endüstrisinin Mariah Carey, Jay-Z, Missy, Keri Hilson ve Nelly Furtado gibi sayısız ünlü ismiyle çalışan Timbaland, yeni albümü Shock Value II için Hannah Montana yıldızı Miley Cyrus ile de biraraya geldi. Timbaland, genç yıldızla çalışmaları sonucunda Cyrus'un geleceğin Timberlake'i olacağına karar verdi.
"Miley ilerde gerçekten Justin'in yarattığı enerjiyi yaratacak. Müzikal alt yapıları neredeyse aynı. Onunla çalışmadan önce kararsızdım ama stüdyoya girdikten sonra bu kız beni çok şaşırttı. Ses ortada; olağanüstü bir yetenek!" | |
| | | JT__ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 124 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 17/09/09 Yaş : 34 Lakap : JT__
| Konu: Geri: Yeni Justin: Miley Cyrus Salı Kas. 17, 2009 9:01 pm | |
| yok artık yhani imkansız justin kim o kim | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| | | | sinemya Üye
Mesaj Sayısı : 17 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 30 Nerden : kocaeli
| Konu: Geri: Yeni Justin: Miley Cyrus Çarş. Kas. 18, 2009 8:02 pm | |
| timbaland saçmalamış bence | |
| | | miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
| Konu: Geri: Yeni Justin: Miley Cyrus Çarş. Kas. 18, 2009 9:31 pm | |
| ne biçim bi benzetme yya miley mi ??? | |
| | | $€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Geri: Yeni Justin: Miley Cyrus Perş. Kas. 19, 2009 5:49 pm | |
| NEEEE miley'i justin gibi birine eşmi tutuyor ya timbaland yaşlandıkça kulakları duymamaya başladı yada justinin sesini unuttu | |
| | | delly Üye
Mesaj Sayısı : 85 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 13/01/10 Yaş : 26 Nerden : Evden :D:D Lakap : DeLLy
| Konu: Geri: Yeni Justin: Miley Cyrus C.tesi Ocak 23, 2010 4:09 pm | |
| trendy de yazmışlardı bunu bende habere inanamadım tekrar tekrar okudum ama Miley kim JUSTİN kim arada baya bi fark var.... | |
| | | beslisevval Üye
Mesaj Sayısı : 25 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/12/09 Yaş : 28 Nerden : Ankara Lakap : beşli =))
| Konu: Geri: Yeni Justin: Miley Cyrus Ptsi Ocak 25, 2010 4:08 pm | |
| timbalandcim canım abicim sastın herhalde miley 40 yıl ugrassa justinin tırnagı olamaz | |
| | | | Yeni Justin: Miley Cyrus | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|