Justin Timberlake HollywoodLife.com'un haberine göre Justin Rihanna için şarkı sözü yazmaya devam ediyor.Rihanna'nın 4.albümü Rated R içinde beraber çalışan ikili Rihanna'nın 5.Albümü içinde beraber çalışacak.Justin şimdiden birçok şarkı yazmaya başladı.Yeni albümün kayıtlarına bu yılın sonlarında başlanacağı söyleniyor.
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
Duymuştum bu haberi. Salak kız ya Chris bu kızı dövmekle kalmasaymış bi de öldürseymiş keşke Herkes Chris'i canavar gibi görüyo Oysaki gerçek canavarın kim olduğunu bilmiyolar
sean_paul_sense Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 148 Reputation : 8 Kayıt tarihi : 16/02/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbul
Duymuştum bu haberi. Salak kız ya Chris bu kızı dövmekle kalmasaymış bi de öldürseymiş keşke Herkes Chris'i canavar gibi görüyo Oysaki gerçek canavarın kim olduğunu bilmiyolar
aynen jnm harfi harfine katılıyorum olan Chris imize oldu
miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D