Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!!

4 posters
YazarMesaj
miss_timberlake
Moderatör
miss_timberlake

Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! Empty
MesajKonu: Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!!   Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 4:52 pm

23 Ocak Cumartesi gününe bağlayan gece saat 03.00'te MTV Türkiye’den canlı olarak yayınlanacak. Programa gelen tüm bağışlar direkt olarak Oxfam America, Partners in Health, Kızıl Haç, UNICEF, Yele Haiti Vakfı, Clinton Bush Haiti Vakfı ve BM Dünya Gıda Programı'na gidecek.

Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira ve Sting New York’da;

Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Taylor Swift ve Keith Urban, Kid Rock ve Sheryl Crow Los Angeles’da;

Beyoncé, Coldplay ve Bono, The Edge, Jay-Z, ve Rihanna Londra’da aynı sahneyi grup performansı sergileyerek paylaşacaklar. (Bono Jay-z ve Rihanna Haiti için özel bir şarkı söylicekler şarkı YENİ)
delly
Üye
delly

Lakap : DeLLy

MesajKonu: Geri: Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!!   Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 6:36 pm

yha ben büyük bi ihtimal izlyemicem yayınlandıktan sonra videosunu siteye koyabilirmisniz ? Question
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!!   Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 7:06 pm

Ben de izleyemem çünkü ben o saatte yolculukta olucam :/ Ayrıca videosunu bulmak zor olur diye düşünüyorum. Zaten tekrarını verirler büyük ihtimalle =)
https://justintimberlake.catsboard.com
delly
Üye
delly

MesajKonu: Geri: Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!!   Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 7:07 pm

umarım verirler x)
miss_timberlake
Moderatör
miss_timberlake

MesajKonu: Geri: Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!!   Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 9:00 pm

umarım verirler vermezselerde ben videosunu bulurum:D
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!!   Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 9:13 pm

Ben zaten hava koşullarından dolayı bir yere gidemiyorum bugün xD Uykum gelmezse bakarım xD
https://justintimberlake.catsboard.com
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

Lakap : şewwo

MesajKonu: Geri: Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!!   Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 4:40 pm

ben paylaştım klip ve canlı performansalara
delly
Üye
delly

MesajKonu: Geri: Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!!   Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeC.tesi Ocak 23, 2010 6:10 pm

edd süper olmuş çok sağol Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! 360161 Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! 384614 Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! 279721 Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!! 525500

Bu Gece MTV TR İzleniyor!!!!!!!!!!!!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 6 Gün 6 Gece Düğün