|
|
| Marilyn Monroe da Otçu Çıktı! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Just_iNn Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 568 Reputation : 5 Kayıt tarihi : 14/08/09 Yaş : 32 Nerden : Memphis,TN ;)
| Konu: Marilyn Monroe da Otçu Çıktı! Perş. Ara. 03, 2009 5:55 pm | |
| Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Daniel Radcliffe‘in ot içerkenki görüntülerinin yankısı sürerken, dünya şimdi de 50 yıl sonra ortaya çıkan görüntüleri konuşuyor… Keya Morgan isimli koleksiyoncunun, Marilyn Monroe’nun marihuana içerken çekilmiş görüntülerini 275,000 dolara satın almasının ardından, Reuters’e yayınlama izni vermesiyle internette büyük bir hızla yayılan 50 senelik video gün ışığına çıkmış oldu. Kaydı yapan kişinin kimliği açıklanmazken, 1958-1959 yılları arasında çekildiği tahmin edilen görüntülerde Monroe arkadaşının elinden aldığı sigaradan içiyor. Görüntüleri kayda alan kişi, Monroe’nun içtiği sigaranın marihuana içerdiğini teyit ederken, uyuşturucunun kendisine ait olduğunu söyledi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | JT__ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 124 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 17/09/09 Yaş : 34 Lakap : JT__
| Konu: Geri: Marilyn Monroe da Otçu Çıktı! Cuma Ara. 04, 2009 11:21 am | |
| ne daniel radcliffe ot mu içiyo oha yha yok artık | |
| | | Just_iNn Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 568 Reputation : 5 Kayıt tarihi : 14/08/09 Yaş : 32 Nerden : Memphis,TN ;)
| | | | JT__ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 124 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 17/09/09 Yaş : 34 Lakap : JT__
| Konu: Geri: Marilyn Monroe da Otçu Çıktı! C.tesi Ara. 05, 2009 1:36 pm | |
| çok şaşırdım seviyodum bn o çocuğu ilmini fln hiç bklemezdim açıkçası kal geldi saol söylediğin için | |
| | | Just_iNn Gelişmiş Üye
| | | | | Marilyn Monroe da Otçu Çıktı! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|