Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook'u anlatan filmde başrollerden birini Justin Timberlake üstlendi. LOS ANGELES - Usta yönetmen David Fincher tarafından çekilecek olan ve Facebook'un oluşum macerasını konu edinen 'The Social Network' adlı sinema filminin başrollerinden birini şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake üstlendi.
Variety adlı Hollywood gazetesinin haberine göre Timberlake, Facebook'un kurucu ortaklarından Sean Parker'ı oynayacak. Çekimlerine Ekim ayında Boston'da başlanacak olan filmde Jesse Eisenberg ve Andrew Garfield da rol alacak.
Senaryosu Aaron Sorkin tarafından yazılan The Social Network, Harvard Üniversitesi kampüsünde 2004 kurulan, daha sonra hızla yayılarak küresel bir fenomene dönüşen Facebook'un başarı öyküsü anlatılıyor.
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
Filmi merakla bekliyoruz Paylaşım için teşekkürler x)
sağol cnm ben artık filmden ziyade yeni albümünü merakla bekliyorum çıkarırsa artık şimdide rihannanın yeni albümünde çalışcakmş ne zaman kendi albümün odaklancak
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
Filmi merakla bekliyoruz Paylaşım için teşekkürler x)
sağol cnm ben artık filmden ziyade yeni albümünü merakla bekliyorum çıkarırsa artık şimdide rihannanın yeni albümünde çalışcakmş ne zaman kendi albümün odaklancak
miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D