Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kabus Gördürecek estetikli ünlüler...

4 posters
YazarMesaj
Just_iNn
Gelişmiş Üye
Just_iNn

Kabus Gördürecek estetikli ünlüler... Empty
MesajKonu: Kabus Gördürecek estetikli ünlüler...   Kabus Gördürecek estetikli ünlüler... Icon_minitimePaz Eyl. 06, 2009 4:08 pm

Güzelleşmek ya da gençleşmek istediler ama ortaya çok korkunç sonuçlar çıktı. İşte kabusunuza girecek estetikli ünlüler..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Lisa Rinna

Melrose Place'ın yıldızı 45 yaşındaki Rinna, yanaklarına ve dudaklarına dolgu yaptırdı. Rinna sonrasında, "Yüzünüz değiştiğinde kendiniz gibi görünmüyorsunuz. Sadece bir şey gençleşiyor. Ucubeye benzemiştim. her zaman yüzümü değiştirmeyeceğimi söylerdim ancak yaptım" dedi.
Joan Rivers

Komedi ustası 75 yaşındaki Rivers, geçirdiği tüm estetik operasyonlarını kitabında yazdı. "İyi hisettiğini" yazan Rivers "genç ve mutlu olmayı depresif ve yaşlı görünmeye tercih ederim" diyor.
Jessica Simpson

Son günlerde belini incelttirdiği yönünde söylentilerle savaşan Simpson'un bir zamanlar dudaklarına birşeyler yaptırdığı kesin. 31 yaşındaki yıldız "4 ya bu şekilde gezmek zorunda kaldım, sahte bir ben gibiydi. Bir daha yaptırmadım" diyor
Donatella Versace

Yanık tenli 53 yaşındaki İtalyan tasarımcı Versace, dudaklarına dolgu ve Botox yaptırmıştı.

Daryl Hannah

Splash'in yıldızı 48 yaşındaki Hannah, internet dedikodularından sonra bıçak altına yatmaya karar verdi.

Nikki Cox

Las Vegas yıldızı 30 yaşındaki Cox, 30, yeni dudaklarını 2009 Grammy Ödül Töreni'nde gösterdi.

Pete Burns

49 yaşındaki şarkıcı yaptırdığı estetikle ilgili "Herkes aynı görünüyor. Estetik yaptırmak artık çok doğal. Bu piercing takmakla aynı şey. 1973'te piercing taktığımda herkes şaşkınlıkla karşılamıştı ancak şimdi tüm kadınların piercingi var" dedi.

Jocelyne Wildenstein

"Kedikadın" olarak tanınan 62 yaşındaki Wildenstein,70'li yıllardan beri estetik yaptırıyor. Milyarder kocasının onu bırakacağına dair korkusu yüzünden defalarca estetik yaptıran Wildenstein'ın bu çabası evliliğine çok yararlı olmadı. Ancak kocasının sevdiği egzotik kedilere saygısını artırdığı kesin.

Janice Dickinson

America'nın ilk supermodeli 54 yaşındaki Dickinson, göğüs dikleştirme, karın tüzleştirme, çene altı ve yüz gerdirme, liposuction ve Botox yaptırdı. Tüm bu operasyonlardan sonra Dickinson'un 20 yaşındaki oğlu Nathan, annesine dur dedi ve bir daha estetik operasyon geçirmedi.

Tara Reid

33 yaşındaki genç yıldız geçirdiği estetik operasyonunu düzelttirmek için defalarca estetik olmak zaorunda kaldı. Reid bu yüzden birçok iş kaybetti.
http://twitter.com/Just_iNn
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: Kabus Gördürecek estetikli ünlüler...   Kabus Gördürecek estetikli ünlüler... Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 7:21 pm

Bu ünLüLerin arasında Jessica da yer aLmaLı bence Very Happy
https://justintimberlake.catsboard.com
EdBells_hzn
Üye
EdBells_hzn

MesajKonu: Geri: Kabus Gördürecek estetikli ünlüler...   Kabus Gördürecek estetikli ünlüler... Icon_minitimeSalı Eyl. 08, 2009 3:23 pm

iğrençler ya!!!xDD aynı zmnda komkkxD
Just_iNn
Gelişmiş Üye
Just_iNn

MesajKonu: Geri: Kabus Gördürecek estetikli ünlüler...   Kabus Gördürecek estetikli ünlüler... Icon_minitimeÇarş. Eyl. 09, 2009 10:05 am

bence de Jess olmalıııı xD
http://twitter.com/Just_iNn
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

Lakap : şewwo

MesajKonu: Geri: Kabus Gördürecek estetikli ünlüler...   Kabus Gördürecek estetikli ünlüler... Icon_minitimePtsi Kas. 02, 2009 5:17 pm

korktum

Kabus Gördürecek estetikli ünlüler...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GARİP ÜNLÜLER
» En Güçlü Ünlüler
» En Çekici Bekar Ünlüler!
» Duyuru (Diğer Ünlüler::Resim)
» Küresel Barış Konseri - Sahnede olacak ünlüler