Güzelleşmek ya da gençleşmek istediler ama ortaya çok korkunç sonuçlar çıktı. İşte kabusunuza girecek estetikli ünlüler..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lisa Rinna
Melrose Place'ın yıldızı 45 yaşındaki Rinna, yanaklarına ve dudaklarına dolgu yaptırdı. Rinna sonrasında, "Yüzünüz değiştiğinde kendiniz gibi görünmüyorsunuz. Sadece bir şey gençleşiyor. Ucubeye benzemiştim. her zaman yüzümü değiştirmeyeceğimi söylerdim ancak yaptım" dedi.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Joan Rivers
Komedi ustası 75 yaşındaki Rivers, geçirdiği tüm estetik operasyonlarını kitabında yazdı. "İyi hisettiğini" yazan Rivers "genç ve mutlu olmayı depresif ve yaşlı görünmeye tercih ederim" diyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jessica Simpson
Son günlerde belini incelttirdiği yönünde söylentilerle savaşan Simpson'un bir zamanlar dudaklarına birşeyler yaptırdığı kesin. 31 yaşındaki yıldız "4 ya bu şekilde gezmek zorunda kaldım, sahte bir ben gibiydi. Bir daha yaptırmadım" diyor
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Donatella Versace
Yanık tenli 53 yaşındaki İtalyan tasarımcı Versace, dudaklarına dolgu ve Botox yaptırmıştı.
Daryl Hannah
Splash'in yıldızı 48 yaşındaki Hannah, internet dedikodularından sonra bıçak altına yatmaya karar verdi.
Nikki Cox
Las Vegas yıldızı 30 yaşındaki Cox, 30, yeni dudaklarını 2009 Grammy Ödül Töreni'nde gösterdi.
Pete Burns
49 yaşındaki şarkıcı yaptırdığı estetikle ilgili "Herkes aynı görünüyor. Estetik yaptırmak artık çok doğal. Bu piercing takmakla aynı şey. 1973'te piercing taktığımda herkes şaşkınlıkla karşılamıştı ancak şimdi tüm kadınların piercingi var" dedi.
Jocelyne Wildenstein
"Kedikadın" olarak tanınan 62 yaşındaki Wildenstein,70'li yıllardan beri estetik yaptırıyor. Milyarder kocasının onu bırakacağına dair korkusu yüzünden defalarca estetik yaptıran Wildenstein'ın bu çabası evliliğine çok yararlı olmadı. Ancak kocasının sevdiği egzotik kedilere saygısını artırdığı kesin.
Janice Dickinson
America'nın ilk supermodeli 54 yaşındaki Dickinson, göğüs dikleştirme, karın tüzleştirme, çene altı ve yüz gerdirme, liposuction ve Botox yaptırdı. Tüm bu operasyonlardan sonra Dickinson'un 20 yaşındaki oğlu Nathan, annesine dur dedi ve bir daha estetik operasyon geçirmedi.
Tara Reid
33 yaşındaki genç yıldız geçirdiği estetik operasyonunu düzelttirmek için defalarca estetik olmak zaorunda kaldı. Reid bu yüzden birçok iş kaybetti.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]