Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
Konu: "Justin çok zeki" Çarş. Nis. 20, 2011 6:31 pm
Red Riding Hood (Kız ve Kurt) filmiyle gündemde olan Amanda Seyfried geçtiğimiz günlerde Digital Spy'e konuştu. Seyfried verdiği demeçlerde yeni filmi Now ve rol arkadaşı Justin Timberlake hakkında yorumlarda bulundu. O JT için "oldukça zeki ve kafası çalışan biri" dedi.
"Sette bizi çok eğlendiriyor ve bence kesinlikle çok tatlı biri. Birisinin ondan nefret edebilmeyi başarabileceğini sanmıyorum buna izin vermeyecek kadar zeki bir adam ve kafası çok iyi çalışıyor. (biraz abuk oldu sanki böyle, bunu diyor "...he’s a very clever guy, he’s really smart") Onunla çalışabilmek gerçekten çok güzel bunu özellikle ikinci kez daha iyi anladım (Daha önce Alpha Dog'ta) Now filmi bizi yakınlaştırdı. Biz bu filmde bir ekibiz, Bonnie ve Clyde türüne benzer bir ekip... Ve oldukça zevkli ve eğlenceli bir şey bu." diyen Sefried, JT'nin şarkıcılktan aktörlüğe geçişi hakkında da konuştu:"O bu konuda gerçekten iyi. Tek bir kariyere sahipsin, halk seni bu kariyerde iyi olmanla tanıyor senin o kariyeri bırakıp başka şeylere yönelmen ve bunda başarılı olman bana göre oldukça zor. Ama o savaştı ve kazandı."
Not:Bonnie and Clyde ünlü bir suç çetesi.Clyde Barrow ve Bonnie Parker çiftinden oluşuyor.
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars