|
|
| JT Stüdyo Yolcusu:) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| Konu: JT Stüdyo Yolcusu:) Salı Mart 15, 2011 6:37 pm | |
| Justin Timberlake son dönemlerde -ki iki yıldan uzun bir süre- pek çok filmde rol aldı. JT bu sinema macerasında öncekilere göre daha başarılı oldu. Bu başarıdaki en büyük etkende yıl boyunca sayılarını kendilerinin bile bilmedikleri ve adlarını bile duymadıkları ödüller alan film The Social Network -ki bence diğerlerinde oynama cesaretini bu filmden aldı-. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'un hikayesinin anlatıl...(konuyu biliyorsunuz, yazmaya gerek yok ) JT'nin önümüzdeki aylarda vizyona girecek üç filmi daha var: Cameron Diaz'la başrolü paylaştığı ve fragmanıyla forumumuzdan olumlu tepki alan komedi tarzı film Bad Teacher, gerilim filmi Now ve Mila Kunis'le birlikte rol aldığı ne olduğu belirsiz film Frieds with Benefits. Haberin bundan sonrasında eğer JT'nin yalnızca sinema hayatıyla ilgiliyseniz okumayın. Çünküüü JT "sonunda" pek çok hayranın duymak istediği şeyi söyledi: "Bu yaz stüdyoda biraz zaman geçirmeyi planlıyorum."JT EW'ye verdiği bir demeçte: "Bir albüm yapmak için arkanızda güzel bir ekibe ihtiyacınız var, yaptığınız şeyi önce siz beğenmelisiniz" diyor. Yanii aslında lafı bu kadar uzatmaya gerek yok -maksat gıcıklık olsun, mesaj kalabalık görünsün - önümüzdeki yazın sonlarında ya da sonbaharda -kışa kadar gitmeyeceğini umuyorum- dilimize dolanan bir yeni, JT şarkısı olacak. | |
| | | mrs timberlake Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 241 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/08/10 Yaş : 26 Nerden : istanbul Lakap : rumm:)
| Konu: Geri: JT Stüdyo Yolcusu:) Salı Mart 15, 2011 10:02 pm | |
| | |
| | | life1907 Üye
Mesaj Sayısı : 35 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 02/02/11 Yaş : 27 Nerden : kocaeli
| Konu: Geri: JT Stüdyo Yolcusu:) Çarş. Mart 16, 2011 1:38 pm | |
| | |
| | | turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: JT Stüdyo Yolcusu:) Çarş. Mart 16, 2011 3:44 pm | |
| EW=entertainment weekly Amerika'da ünlü bi dergi | |
| | | mrs timberlake Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 241 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/08/10 Yaş : 26 Nerden : istanbul Lakap : rumm:)
| Konu: Geri: JT Stüdyo Yolcusu:) Çarş. Mart 16, 2011 4:00 pm | |
| - turuncum demiş ki:
- EW=entertainment weekly
Amerika'da ünlü bi dergi kendimi cahil gibi hissettim | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: JT Stüdyo Yolcusu:) Çarş. Mart 16, 2011 4:49 pm | |
| Yaz bence çok geç ama olsun. Yeter ki çıkarsın yeni bir albüm. | |
| | | JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: JT Stüdyo Yolcusu:) Cuma Mart 18, 2011 10:21 am | |
| ayy çok sevindim umarım güzel bir albüm olur | |
| | | | JT Stüdyo Yolcusu:) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |