| Justin Timberlake & Jessica Biel Ayrıldı! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Justin Timberlake & Jessica Biel Ayrıldı! Cuma Mart 11, 2011 3:40 pm | |
| People dergisine konuşan çifte yakın bir kaynak, Justin Timberlake ve Jessica Biel’ın dostça kendi yollarına gitme kararı aldıkları bilgisini verdi. Bunun üzerine ayrılığı doğrulayan basın sözcüleri çiftin ayrılık sonrası da dost kalacaklarını ve her zaman birbirlerini sevip saygı duymaya devam edeceklerini söylediler. 2007 yılında Justin’in Cameron Diaz ile ayrılmasından sonra başlayan Jessica Biel ilişkisi yıllar içinde sonradan asılsız çıkan birçok ayrılık haberi ile gündeme gelmişti. Duyumlara göre geçtiğimiz ay gerçekleşen Vanity Fair Oscar partisine katılan çift partiye birlikte katılmakta oldukça zorlanmış. Justin’in ayrılığı isteyen taraf olduğu söylenirken, Jessica’nın bu durum nedeniyle adeta yıkıldığı da konuşulanlar arasında . | |
|
| |
mrs timberlake Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 241 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/08/10 Yaş : 26 Nerden : istanbul Lakap : rumm:)
| Konu: Geri: Justin Timberlake & Jessica Biel Ayrıldı! Cuma Mart 11, 2011 4:48 pm | |
| dualarınız kabul oldu ağlamak istiyom ya hayır justin kesin iğrenç biri ile çıkıcak !! | |
|
| |
mrs timberlake Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 241 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/08/10 Yaş : 26 Nerden : istanbul Lakap : rumm:)
| |
| |
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Geri: Justin Timberlake & Jessica Biel Ayrıldı! Cuma Mart 11, 2011 5:28 pm | |
| mila kunis le çıkarsa bence sorun yok oh ne ala çok güzel bi kadın bence | |
|
| |
turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Justin Timberlake & Jessica Biel Ayrıldı! Cuma Mart 11, 2011 5:31 pm | |
| Jess'e üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Herkes kendi yoluna. hem bu dönemde sevgilisinin olmaması iyi kendini stüdyoya kapatsın. | |
|
| |
life1907 Üye
Mesaj Sayısı : 35 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 02/02/11 Yaş : 27 Nerden : kocaeli
| |
| |
$€ww@l Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Justin Timberlake & Jessica Biel Ayrıldı! C.tesi Mart 12, 2011 6:25 pm | |
| Biel'in geçen aylarda Justin için verdiği süpriz doğum günü partisinde yaşananlar olduğu tahmin ediliyor.Biel partide duygusal bir konuşma yaparken, sevgilisi kahkaha atarak ''yeah fah*şeler !'' diye bağırmıştı. '' | |
|
| |
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Justin Timberlake & Jessica Biel Ayrıldı! C.tesi Mart 12, 2011 9:34 pm | |
| - $€ww@l demiş ki:
- Biel'in geçen aylarda Justin için verdiği süpriz doğum günü partisinde yaşananlar olduğu tahmin ediliyor.Biel partide duygusal bir konuşma yaparken, sevgilisi kahkaha atarak ''yeah fah*şeler !'' diye bağırmıştı. ''
Bunu duydum ama doğru olduğunu pek sanmıyorum. Ayrılmalarına üzüldüm. Justin kesin kendine göre bir sürtük bulup onunla sevgili olucak. | |
|
| |
$€ww@l Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Justin Timberlake & Jessica Biel Ayrıldı! C.tesi Mart 12, 2011 10:25 pm | |
| haha o zaman umarım mila bir sürtüktür çünkü o kız gerçekten güzel | |
|
| |
mrs timberlake Aktif Üye
| Konu: Geri: Justin Timberlake & Jessica Biel Ayrıldı! Paz Mart 13, 2011 7:47 pm | |
| mila ile çıktığına dair bi haber gördüm bugün gazetede!! | |
|
| |
JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Justin Timberlake & Jessica Biel Ayrıldı! Salı Mart 15, 2011 3:43 pm | |
| aman tanrım büyük şok çok mutluyum şuanda sevinçten havalara zıplıyorum ama jess se üzüldüm yazk her nekadar sevmesemde iyi bir kızdı ayrıldıklarına göre itiraf etmeliyim ki çirkin bir kız deil di ama artık hiç bir önemi yokk | |
|
| |
| Justin Timberlake & Jessica Biel Ayrıldı! | |
|