| Sadakatsiz Justin Timberlake | |
|
+3JT_forever_ turuncum $€ww@l 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Sadakatsiz Justin Timberlake Salı Şub. 08, 2011 1:11 pm | |
|
Justin Timberlake ve Jessica Biel aşkına ikinci darbe. Timberlake, güzel sevgilisini ikinci kez aynı seksi dizi oyuncusuyla aldattı!Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Jessica Biel, Justin Timberlake'e duyduğu aşkın kurbanı oluyor. Timberlake'in saygı duyulan bir müzisyen ve oyuncu olması için geri planda kalmayı ve sevgilisini desteklemeyi tercih eden güzel oyuncu, ikinci kez aldatıldı. ONDAK UZAK KALAMIYOR Dizi oyuncusu Olivia Munn ile daha önce de birlikte olduğu yazılan Timberlake, bu ilişkiyi yalanlamıştı. Ancak ünlü şarkıcının kısa bir aradan sonra ilişkiyi sürdürdüğü ortaya çıktı. Munn'ın sürekli olarak Timberlake ile mesajlaştığını ve telefonlaştığını belirten arkadaşları, "Olivia, Justin'i çok beğeniyor. İlişkileri gizli saklı sürüyor. Sık sık bir araya gelmeye çalışıyorlar" diye konuşuyor. Gazetelerde yazan her şeyi yalanlayan ve sevgilisi Jessica Biel'a Munn'ı tanımadığını söyleyen Timberlake, yakın çevresine Munn'ın çok seksi olduğunu ve ondan uzak kalamadığını anlatıyormuş! | |
|
| |
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Salı Şub. 08, 2011 1:15 pm | |
| bunu number one de gördüm pek inandırıcı gelmedi | |
|
| |
turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Salı Şub. 08, 2011 1:16 pm | |
| Böyle bir şey geçenlerde görmüştüm Jessica tatile gitti JT bunu fırsat bilip aldattı falan diye. Gerçek değildir bence ve olmamasını umuyorum Jess daha iyi ondan | |
|
| |
$€ww@l Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Salı Şub. 08, 2011 1:19 pm | |
| bencede tipe baksana jess yanında çok güzel kalıo | |
|
| |
JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Salı Şub. 08, 2011 4:42 pm | |
| yani ilk defa jessin yanındayım neden erkekler bu tiplerden hoşlanırlar tipe bak | |
|
| |
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Salı Şub. 08, 2011 5:26 pm | |
| Justin hep çirkin kadınları seviyo, kabul. Ama bu kadar iğrencini de sevebilceğini sanmıyorum | |
|
| |
$€ww@l Gelişmiş Üye
| |
| |
mrs timberlake Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 241 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/08/10 Yaş : 26 Nerden : istanbul Lakap : rumm:)
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Salı Şub. 08, 2011 11:25 pm | |
| yuhhh ya ahayir umarim dogru degildir yoksa gercekten jess in yerine ben aglarim:( | |
|
| |
JT_forever_ Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Çarş. Şub. 09, 2011 9:39 am | |
| yalnız şunu da söyleyeyim jess kadar yapışkan birini görmedim jt nin onu kaç kere aldatmasına rağmen ayrılmadı yuhhh yani | |
|
| |
berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Çarş. Şub. 09, 2011 11:45 am | |
| - JT_forever_ demiş ki:
- yalnız şunu da söyleyeyim jess kadar yapışkan birini görmedim jt nin onu kaç kere aldatmasına rağmen ayrılmadı yuhhh yani
Kadın gerçekten seviyor, suç mu? Bence suç olan bu değil. Suç olan kurallar koymaması. Justin'i bu kadar serbest bırakmamalıydı | |
|
| |
justkolik Üye
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Çarş. Şub. 09, 2011 8:50 pm | |
| Jess daha güzel ya bu çok çirkin :s bence Justin'e en yakışan kadın Scarlett Johansson du. | |
|
| |
JT_forever_ Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Perş. Şub. 10, 2011 11:48 am | |
| - blynnbreezy demiş ki:
- JT_forever_ demiş ki:
- yalnız şunu da söyleyeyim jess kadar yapışkan birini görmedim jt nin onu kaç kere aldatmasına rağmen ayrılmadı yuhhh yani
Kadın gerçekten seviyor, suç mu? Bence suç olan bu değil. Suç olan kurallar koymaması. Justin'i bu kadar serbest bırakmamalıydı jess justini sıkınca da ne olduğunu biliyoruz justin sıkılıyor ayrılmak istiyor sonra jess ağlıyor geri barışıyorlar hep döngü yani bu kızdan kurtulamaz bence justin:) | |
|
| |
$€ww@l Gelişmiş Üye
| |
| |
ZeLiŞ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 371 Reputation : 4 Kayıt tarihi : 13/12/09 Yaş : 28 Nerden : justin in masmavi gözlerinden xD
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Paz Şub. 20, 2011 12:12 pm | |
| - JT_forever_ demiş ki:
- blynnbreezy demiş ki:
- JT_forever_ demiş ki:
Kadın gerçekten seviyor, suç mu? Bence suç olan bu değil. Suç olan kurallar koymaması. Justin'i bu kadar serbest bırakmamalıydı jess justini sıkınca da ne olduğunu biliyoruz justin sıkılıyor ayrılmak istiyor sonra jess ağlıyor geri barışıyorlar hep döngü yani bu kızdan kurtulamaz bence justin:) Bncede.Jess bu kadar skmasa Justin böle bşy yapmazdı. | |
|
| |
mrs timberlake Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 241 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/08/10 Yaş : 26 Nerden : istanbul Lakap : rumm:)
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Paz Şub. 20, 2011 7:14 pm | |
| ya yapmayın suç jess te mi şimdi jt de hiç suç yok mu niye oynuyo kızla ewt jt yi çok sewiyorum ama bu şeyler hiç hoş değil düşünsenize bi kendinizi jessin yerine koysanıza ne kadar kötü bişey!! | |
|
| |
berfu Admin
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Çarş. Şub. 23, 2011 3:19 pm | |
| - mrs timberlake demiş ki:
- ya yapmayın suç jess te mi şimdi jt de hiç suç yok mu niye oynuyo kızla ewt jt yi çok sewiyorum ama bu şeyler hiç hoş değil düşünsenize bi kendinizi jessin yerine koysanıza ne kadar kötü bişey!!
Bu kesin bir haber değil ama gerçekten aldatıyorsa suç Justin'in. | |
|
| |
mrs timberlake Aktif Üye
| Konu: Geri: Sadakatsiz Justin Timberlake Çarş. Şub. 23, 2011 6:19 pm | |
| biliyorum kesin bişey değil dün olivia sevgilisi ile el ele görüntülenmiş!!!o tipsize nasıl bakıyolar ya??? | |
|
| |
| Sadakatsiz Justin Timberlake | |
|