|
|
| Amerikan Müzik Ödülleri 2010'un Yıldızları! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Amerikan Müzik Ödülleri 2010'un Yıldızları! Ptsi Kas. 22, 2010 8:19 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aldığı dört ödülle Amerikan Müzik Ödülleri 2010’da en büyük başarıyı Justin Bieber gösterdi.16 yaşındaki Justin Bieber ‘Yılın Sanatçısı’, ‘En Çok Beğenilen Çıkış Yapan Sanatçı’, ‘En Çok Beğenilen Pop/Rock Erkek Sanatçısı’ ve ‘En Çok Beğenilen Pop/Rock Albümü’ ödüllerini alırken “Hayranlarım olmadan bu başarı mümkün olmazdı. 30.000 kişinin yaşadığı dünyanın en küçük şehrinden geliyorum. Böyle bir şeyin olabileceğini hiç düşünmemiştim” dedi. “En Beğenilen Soul/R&B Erkek Sanatçısı” ve Raymond v Raymond ile “En Beğenilen Soul/R&B Erkek Albümü” ödülleriyle iki ödül alan Bieber’in akıl hocası Usher’ın dışında, “En Beğenilen Rap/Hip-Hop Erkek Sanatçısı” ve “En Beğenilen Rap/Hip-hop Erkek Albümü” ödülleriyle birden fazla ödül alan tek yıldız Eminem oldu.Bunun yanı sıra Lady GaGa, Taylor Swift ve Rihanna kendi alanlarında ‘En beğenilen Kadın Sanatçı’, Black Eyed Peas “En Beğenilen Pop/Rock Grubu” ödülüyle taçlandırıldı, Carrie Underwood ise Play On için “En Beğenilen Country Albümü” ödülünü aldı.Diğer ödül alan isimler arasında ise Shakira, Glee’nin oyuncuları ve Michael Bublé ve rock grubu Muse vardı. | |
| | | turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Amerikan Müzik Ödülleri 2010'un Yıldızları! Çarş. Kas. 24, 2010 7:14 pm | |
| Lady GaGa'da daha iyi bir sonuç bekliyordum açıkçası neyse haber için sağol | |
| | | $€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Geri: Amerikan Müzik Ödülleri 2010'un Yıldızları! Perş. Kas. 25, 2010 4:15 pm | |
| önemli değil ben beklemiodum bu yıl pek bişey yapmadı aslında | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Amerikan Müzik Ödülleri 2010'un Yıldızları! Cuma Kas. 26, 2010 3:57 pm | |
| Kesha'nın tipine çakıyım Taylor sevimli olmuş Sağol | |
| | | $€ww@l Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Amerikan Müzik Ödülleri 2010'un Yıldızları! Cuma Kas. 26, 2010 4:21 pm | |
| keshanın yanında rihanna bile güzel rihannada çıplak gelseymiş bari bune be | |
| | | | Amerikan Müzik Ödülleri 2010'un Yıldızları! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|