|
|
| Kim Kardashian Ayak Parmağını Kırdı! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Kim Kardashian Ayak Parmağını Kırdı! Perş. Kas. 04, 2010 7:14 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kim Kardashian, pazartesi günü New York’ta kaldığı süitte taşıdığı bavulu ayağına düşürerek ayak parmağını kırdı. Acı içinde kalan yıldız, olayı hemen Twitter’da hayranlarıyla paylaştı.“Sakarlığımın eninde sonunda başıma dert açacağını biliyordum! Bavulu ayağıma düşürdüm ve parmağımı kırdım!” Ertesi gün Twitter’da gelişmeleri paylaşmaya devam eden Kim, parmağının morardığını ama acının azaldığını hayranlarına duyurdu. Kim’in ayaklarıyla ilgili yaşadığı ilk sıkıntı bu değil. Kim kısa süre önce katıldığı bir etkinlikte giydiği Christian Louboutin marka topuklu ayakkabıların azizliğine uğramış, topuklu ayakkabılar yanlış bir hareket sonucunda ayağını kesmişti | |
| | | turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| | | | $€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Geri: Kim Kardashian Ayak Parmağını Kırdı! Cuma Kas. 05, 2010 5:05 pm | |
| walla ben hiç üzülmedim oh canıma değsin | |
| | | turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Kim Kardashian Ayak Parmağını Kırdı! Cuma Kas. 05, 2010 5:36 pm | |
| | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| | | | | Kim Kardashian Ayak Parmağını Kırdı! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|