|
|
| Demi Lovato ile Justin Bieber Öpüştüler mi? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Demi Lovato ile Justin Bieber Öpüştüler mi? Ptsi Kas. 01, 2010 4:32 pm | |
| Life & Style dergisinin iddiasına göre, Justin Bieber ve Demi Lovato öpüşürken görülmüşler.Bir kaynağın verdiği bilgiye göre, buluştuklarında, kendisinden 2 yaş daha küçük olmasına rağmen, Bieber’in bu denli olgun olması Lovato’yu çok şaşırtmış.Dergiye konuşan kaynak, “ Bieber ile olan ilişkisi hakkında konuşmaktan çekinmiyor. Demi, Justin’in yaşına göre çok daha olgun olduğunu söyledi. Hatta ne kadar iyi öpüştüğünü görünce de çok şaşırdı.” dedi. Lovato daha önce Jonas Kardeşler’den Joe Jonas ile çıkıyordu ve Bieber’in de bir arabanın arkasında öpüşürken yakalandığı Jasmine Villegas ile birlikte olduğu söyleniyordu. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | turuncum Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Demi Lovato ile Justin Bieber Öpüştüler mi? Ptsi Kas. 01, 2010 4:38 pm | |
| Justin Bieber ve olgunluk... Geçen bir yerde ehliyet sınavını geçemediği için ağladığını duydum daha doğrusu okudum | |
| | | JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Demi Lovato ile Justin Bieber Öpüştüler mi? Ptsi Kas. 01, 2010 4:39 pm | |
| hahaha ezik men sana kim ehliyet verir sen git bisiklet sür | |
| | | mrs timberlake Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 241 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/08/10 Yaş : 26 Nerden : istanbul Lakap : rumm:)
| Konu: Geri: Demi Lovato ile Justin Bieber Öpüştüler mi? Ptsi Kas. 01, 2010 7:04 pm | |
| ewt ehliyet sınavını geçememiş ve o yüzden ehliyet alamamış ağlamış bende duydum:D:D | |
| | | mrs timberlake Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 241 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/08/10 Yaş : 26 Nerden : istanbul Lakap : rumm:)
| Konu: Geri: Demi Lovato ile Justin Bieber Öpüştüler mi? Ptsi Kas. 01, 2010 7:08 pm | |
| Ehliyet Sınavı Justin Bieber’i Ağlattı! / Justin Bieber ehliyet sınavını geçemeyince gözyaşlarına boğulduğunu itiraf etti. 16 yaşındaki yıldız teori sınavını geçemeyince öfke nöbeti geçirdikten sonra annesinin arabasına binmeyi reddetmiş ve yağmur yağmasına rağmen eve kadar yürümeyi tercih etmiş. | |
Mesaj Sayısı : 1330 Reputation : 12 Kayıt tarihi : 17/05/10 Yaş : 28 Nerden : istanbul
| | | | $€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Geri: Demi Lovato ile Justin Bieber Öpüştüler mi? Salı Kas. 02, 2010 7:36 pm | |
| bide bunun bi videoları var kesinlikle olgunluk örneği masada baby i söylerken düşme dişciden çıkıp benim 3 parmağım var yo yo 4 oldu demesi kedinin taklidini yapması kesinlikle olgunluk örneği | |
| Konu: Geri: Demi Lovato ile Justin Bieber Öpüştüler mi? Salı Kas. 02, 2010 7:58 pm | |
| - $€ww@l demiş ki:
- bide bunun bi videoları var kesinlikle olgunluk örneği masada baby i söylerken düşme dişciden çıkıp benim 3 parmağım var yo yo 4 oldu demesi kedinin taklidini yapması kesinlikle olgunluk örneği
napsın kendi çapında eğleniyor o da | |
| | | | Demi Lovato ile Justin Bieber Öpüştüler mi? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|