Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim!

4 posters
YazarMesaj
JT_forever_
Gelişmiş Üye
JT_forever_

Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! Empty
MesajKonu: Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim!   Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 12:16 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Lady GaGa, MTV Video Müzik Ödül Töreninde giydiği tartışma yaratan et kostümünün bir amacı olduğunu söyledi.

Pazar günü yapılan törende 8 ödül kazanan GaGa, DeGeneres’in TV programında, bu kıyafeti giymesinin arkasındaki sebebi şöyle izah etti: “Eğer inandıklarımızın arkasında durmaz ve haklarımız için savaşmazsak, yakında sadece bir et yığını kadar hakka sahip olacağız!”

GaGa et kostümünü ilk kez Japon Vogue dergisinin kapağı için kullandığını açıkladı. Hayvan hakları savunuculuarı bu hareketi çok rahatsız edici bulduklarını açıklarlarken, GaGa onlara karşı saygısızlık yapmak istemediğini de sözlerine ekledi.

Ödül töreninde GaGa'nın et çantasını tutan Cher ise kostümü dahice tasarlanmış bir sanat yapıtı olarak nitelendirdi.
miss_timberlake
Moderatör
miss_timberlake

MesajKonu: Geri: Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim!   Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 12:19 pm

saçmalamış bence (:
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim!   Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! Icon_minitimeCuma Eyl. 17, 2010 10:12 am

Mesajı anladık da o mesajı sembolize etmek için bunu yapıcağına etleri alıp fakirlere verseydi onların da haklarının olduğunu göstermiş ve daha anlamlı bir şey yapmış olurdu.
https://justintimberlake.catsboard.com
JT_forever_
Gelişmiş Üye
JT_forever_

MesajKonu: Geri: Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim!   Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! Icon_minitimeCuma Eyl. 17, 2010 10:40 am

'missMosLey demiş ki:
Mesajı anladık da o mesajı sembolize etmek için bunu yapıcağına etleri alıp fakirlere verseydi onların da haklarının olduğunu göstermiş ve daha anlamlı bir şey yapmış olurdu.
katılıyorum sana bence de anlamlı bir şey olurdu Smile
ZeLiŞ
Aktif Üye
ZeLiŞ

MesajKonu: Geri: Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim!   Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! Icon_minitimeCuma Eyl. 17, 2010 6:53 pm

bnce tepki gelince böle bşy uydurmuş Very Happy
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim!   Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! Icon_minitimeCuma Eyl. 17, 2010 7:11 pm

ZeLiŞ demiş ki:
bnce tepki gelince böle bşy uydurmuş Very Happy
Tik!
https://justintimberlake.catsboard.com

Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lady Gaga gelecek
» Lady GaGa Britney'i Övdü!!
» Lady Gaga'yı İstiyor!
» Lady Gaga'dan yeni rekor!
» Lady Gaga açlıktan kırılıyor