|
|
| Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
| Konu: Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! Perş. Eyl. 16, 2010 12:16 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lady GaGa, MTV Video Müzik Ödül Töreninde giydiği tartışma yaratan et kostümünün bir amacı olduğunu söyledi. Pazar günü yapılan törende 8 ödül kazanan GaGa, DeGeneres’in TV programında, bu kıyafeti giymesinin arkasındaki sebebi şöyle izah etti: “Eğer inandıklarımızın arkasında durmaz ve haklarımız için savaşmazsak, yakında sadece bir et yığını kadar hakka sahip olacağız!” GaGa et kostümünü ilk kez Japon Vogue dergisinin kapağı için kullandığını açıkladı. Hayvan hakları savunuculuarı bu hareketi çok rahatsız edici bulduklarını açıklarlarken, GaGa onlara karşı saygısızlık yapmak istemediğini de sözlerine ekledi. Ödül töreninde GaGa'nın et çantasını tutan Cher ise kostümü dahice tasarlanmış bir sanat yapıtı olarak nitelendirdi. | |
| | | miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
| Konu: Geri: Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! Perş. Eyl. 16, 2010 12:19 pm | |
| | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! Cuma Eyl. 17, 2010 10:12 am | |
| Mesajı anladık da o mesajı sembolize etmek için bunu yapıcağına etleri alıp fakirlere verseydi onların da haklarının olduğunu göstermiş ve daha anlamlı bir şey yapmış olurdu. | |
| | | JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! Cuma Eyl. 17, 2010 10:40 am | |
| - 'missMosLey demiş ki:
- Mesajı anladık da o mesajı sembolize etmek için bunu yapıcağına etleri alıp fakirlere verseydi onların da haklarının olduğunu göstermiş ve daha anlamlı bir şey yapmış olurdu.
katılıyorum sana bence de anlamlı bir şey olurdu | |
| | | ZeLiŞ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 371 Reputation : 4 Kayıt tarihi : 13/12/09 Yaş : 28 Nerden : justin in masmavi gözlerinden xD
| Konu: Geri: Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! Cuma Eyl. 17, 2010 6:53 pm | |
| bnce tepki gelince böle bşy uydurmuş | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| | | | | Lady GaGa: Et Giyerek Saygısızlık Etmek İstemedim! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|