Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Lady GaGa: Ölen Arkadaşını Taklitle Suçlanıyor!

4 posters
YazarMesaj
miss_timberlake
Moderatör
miss_timberlake

Lady GaGa: Ölen Arkadaşını Taklitle Suçlanıyor!  Empty
MesajKonu: Lady GaGa: Ölen Arkadaşını Taklitle Suçlanıyor!      Lady GaGa: Ölen Arkadaşını Taklitle Suçlanıyor!  Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 2:21 pm

GaGa 2007 yılında birlikte çalıştığı ve 2008 yılında intihar eden Lina Morgana adlı arkadaşının benzersiz tarzını kopyaladığı iddia edildi.

Lina’nın annesi New York Post’a şu açıklamada bulundu, "Bunu iddia ediyorum çünkü kızımın ruhunu canlı tutmak istiyorum. Lady GaGa kızımın ruhunu hapsetti ve ben kızımın ruhunu özgür kılmak istiyorum".

"Tüm konuşmaları da Lina’nın konuşmalarına benziyor. Karanlık ve trajik bir geçmişi olduğunu söylüyor. Doğru değil. Geçmişte her istediğine sahip oldu." diyen Lina Morgana'nın annesine göre GaGa’nın hayranlarının sevdiği imajı ona değil kızına ait.

GaGa kısa bir süre önce eski erkek arkadaşı ve prodüktörü Rob Fusari tarafından büyük çıkışının mimarı olmasına rağmen hakkettiği karşılığı almadığı iddiasıyla dava edilmişti. Rob Fusari 30,5 Milyon Dolar talep etmiş ve sonrasında taraflar davalardan vazgeçerek uzlaşmıştı.
JT_forever_
Gelişmiş Üye
JT_forever_

MesajKonu: Geri: Lady GaGa: Ölen Arkadaşını Taklitle Suçlanıyor!      Lady GaGa: Ölen Arkadaşını Taklitle Suçlanıyor!  Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 2:23 pm

vay be gaga bak sen Very Happy
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: Lady GaGa: Ölen Arkadaşını Taklitle Suçlanıyor!      Lady GaGa: Ölen Arkadaşını Taklitle Suçlanıyor!  Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 7:01 pm

Tarzı ona ait olsa da olmasa da iğrenç Very Happy Ama çalmışsa bu çok daha büyük bir iğrençlik.
https://justintimberlake.catsboard.com
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

Lakap : şewwo

MesajKonu: Geri: Lady GaGa: Ölen Arkadaşını Taklitle Suçlanıyor!      Lady GaGa: Ölen Arkadaşını Taklitle Suçlanıyor!  Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 7:16 pm

heyyyy ben demiştim sana berfu   Lady GaGa: Ölen Arkadaşını Taklitle Suçlanıyor!  360161

Lady GaGa: Ölen Arkadaşını Taklitle Suçlanıyor!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lady Gaga'nın ruh sağlığı bozuk
» Lady Gaga'yı İstiyor!
» Lady Gaga gelecek
» Lady Gaga'dan yeni rekor!
» Lady Gaga açlıktan kırılıyor