|
|
| Türkiye sizinle gurur duyuyor | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
| Konu: Türkiye sizinle gurur duyuyor Ptsi Eyl. 13, 2010 1:20 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir gün önce Sırbistan ile oynadığı tarihi yarı final maçının yorgunluğunu hissettiği her halinden belli olan milli takımımız maça klasik 5'iyle başladı. Oysa maçtan önce herkes Kerem Gönlüm'ün ilk 5 başlamasını ve Kevin Durant'i tutmasını bekliyordu. İlk dakikalarda Ömer'in penetreleri ile sayılar bulurken, ABD'de sadece Kevin Durant her yerden atıyordu. 9-7 geri düştükten sonra alan savunmasına dönen Devler, 9-14'ten Hido'nun iki üçlüğü ve Ömer Aşık'ın pota altı basketi ile 17-14 öne geçtiler. Ancak Hido'nun ortadaki bir topa sahip olmak için mücadele verirken sağ dizinden sakatlanması ve kenara gelmesi bütün oyun planımızı alt üst etti. Ersan'ın da kötü gününde olmasıyla hücumda etkinliğimiz kalmazken, Durant'i durduramayınca ilk çeyreği 17- 22 geride bitirdik. İkinci çeyrekte savunmamızı biraz daha sertleştirdik ve rakibe kolay sayı attırmadık ancak biz de hücumda sıkıntı yaşadık. Durant ise atmaya devam etti ve 15. sayısıyla farkı 10 sayıya çıkardı: 21-31 Ancak kenardan gelen Hido yeniden sahne alıp millilerimizi uyandırdı. Alan savunmamıza hücum edemedikleri devrenin son bölümünde biz de Oğuz'la nefeslendik. Ancak hakemler inceden inceden Amerika'ya çalışınca farkı eritmek kolay olmadı ve ilk yarıyı 32-42 Amerika önde bitirdi. İKİNCİ DEVRE YORULDUK Durant ikinci yarının başında iki üçlükle baltayı üstümüze indirdi. Biz ancak 3.5 dakika sonra Ender'in üçlüğüyle ilk sayılarımıza kavuştuk. Taraftarın Gençlik Marşı ile millileri ateşleme çabası başarılı oldu. Savunmayı sertleştiren milliler farkı 11'e (41-52) çekse de Gay ve Westbrook ile skor üreten ABD son çeyreğe 48-61'lik skor avantajıyla girdi. Final periyodunda Rose ve Odom kabus gibi üstümüze çöktü. Birleşik Devletler 3 dakikada farkı 20 sayıya çıkarıp (50-70), sonrasında da rahat bir oyunla karşılaşmayı 81-64 kazandı ve kupaya uzandı. Taraftarlar Sinan Erdem'i 'Türkiye sizinle gurur duyuyor' sesleriyle inleterek Devler'e teşekkür etti. 12 Dev Adam'a bize bu gururu yaşattığı için, ülkeye basketbolu yeniden sevdirdiği için, çıtayı yükseklere koyduğu için bir teşekkür de bizden... AY-YILDIZLI DEVLERE BÜYÜK ALKIŞ A Milli Basketbol Takımımız, Dünya Basketbol Şampiyonası finalinde ABD'ye yenilse de, 8 maçlık galibiyet serisi ve oynadığı müthiş basketbolla Türkiye'nin gönlünde taht kurdu. 12 Dev Adam ikincilik kürsüsüne de omuzlarına Türk bayrağını alarak çıktılar ve gümüş madalyanın sevincini, salondaki binlerce seyirciyle paylaştılar. keşke o maça gidebilseydim o zaman ı love you justin timberlake t-shirtü giyerdim e haliyle amarikayla yaptığımıza göre o da izleyecekti sonra beni görüp çok beyenicekti evlenip 1 kız 1 oğlan çoçuğumuz olacakyı mutlu mesut yaşayacaktık zaten jessicanın yüzünden kaybettik | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Türkiye sizinle gurur duyuyor Ptsi Eyl. 13, 2010 9:34 pm | |
| Hahaha senaryon çok manyak Cidden süperdiler. Ama ben Amerika'yı yenemiyiceklerini tahmin etmiştim. Adamlar çok güçlü ve hızlı Kevin Durant çok tatlı | |
| | | $€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Geri: Türkiye sizinle gurur duyuyor Ptsi Eyl. 13, 2010 9:41 pm | |
| berfu bence bunu şimdi söyleme maçın adamı oydu (onlara göre bana göre ömer onandı) türk taraftarlar seni linç ederler | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Türkiye sizinle gurur duyuyor Salı Eyl. 14, 2010 9:01 am | |
| Hangi adam? Kevin mı? Ne demek istediğini tam anlamadım | |
| | | $€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Geri: Türkiye sizinle gurur duyuyor Salı Eyl. 14, 2010 9:40 am | |
| evet kevini diyorum şu aralar deme kevini seviyorum die türk milleti şu an ona kıl oluo | |
| | | JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: Türkiye sizinle gurur duyuyor Salı Eyl. 14, 2010 10:23 am | |
| nese kısmet miş dünya ikincisi olduk buda ii ama gönlümüzde birincilik vardı o ayrı | |
| | | | Türkiye sizinle gurur duyuyor | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|