Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

'TV Oscar'ları sahiplerini buldu

4 posters
YazarMesaj
JT_forever_
Gelişmiş Üye
JT_forever_

'TV Oscar'ları sahiplerini buldu Empty
MesajKonu: 'TV Oscar'ları sahiplerini buldu   'TV Oscar'ları sahiplerini buldu Icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 11:42 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

62'ncisi düzenlenen Emmy Ödülleri töreninde, 'Mad Men' son iki yıldır olduğu gibi drama dalında yine 'En İyi Dizi' seçildi. Aynı dizi, ayrıca 'En İyi Senaryo' ödülüne de layık görüldü

Televizyon dünyasının Oscarları olarak kabul edilen Emmy Ödülleri görkemli bir törenle dağıtıldı. Bu yıl 62'ncisi düzenlenen ödül törenleri ABD'nin Los Angeles kentindeki Nokia Theatre'da geleneksel Kırmızı Halı Seremonisi ile başladı. Sunuculuğunu komedyen Jimmy Fallon'ın üstlendiği gecede iki yıldır drama dalında 'En İyi Dizi' ödülünün sahibi 'Mad Men' yine bu dalda ödülün sahibi olurken; 'En İyi Senaryo Ödülü'nü de aldı. 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülü 'Breaking Bad'teki rolü ile Bryan Cranston'a giderken, 'The Closer'daki rolü ile Kyra Sedgwick de 'En İyi Kadın Oyuncu' seçildi. Komedi dalında ise 'En İyi Dizi' ödülü 'Modern Family'ye verildi. Komedi dizisi dalında 'En İyi Erkek Oyuncu' 'The Big Bang Theory' dizisinden Jim Parson alırken aynı dalda 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü de 'Nurse Jackie' ile Edie Falco'nun oldu.

CLOONEY'YE ANLAMLI ÖDÜL
Oyuncular arasında ödüllerin yanı sıra şıklık yarışının da yaşandığı görkemli gecenin en anlamlı ödüllerinden 'Bob Hope İnsani Yardım Ödülü' bu yıl George Clooney'ye verildi. Clooney, ocak ayında Haiti'de meydana gelen depremden sonra yürüttüğü yardım çalışmaları ile bu anlamlı ödüle layık görüldü. Bir diğer ünlü oyuncu Al Pacino 'You Don't Know Jack' isimli filmindeki rolü ile televizyon filmleri dalında 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi oldu. Kurtuluş Savaşı'nda İzmir'in Türkler tarafından yakıldığından bahsettiği bölümleri nedeniyle Türkiye'de tartışılan 'The Pasific' dizisi ise beklendiği gibi 'En İyi Mini Dizi' seçildi. Gecede diğer dallarda ödül alanlar ise şöyle:

En İyi TV Filmi: Temple Grandin
En İyi Yönetmen: Temple Grandin'in yönetmeni Mick Jackson
En İyi Variety Show: The Daily Show-Jon Stewart
En İyi Reality Show: Top Chef
En İyi Animasyon: Disney Prep & Landing

turuncum
Gelişmiş Üye
turuncum

MesajKonu: Geri: 'TV Oscar'ları sahiplerini buldu   'TV Oscar'ları sahiplerini buldu Icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 11:45 am

dün akşam vardı biraz izledim sonra canım sıkıldı bıraktım Smile
JT_forever_
Gelişmiş Üye
JT_forever_

MesajKonu: Geri: 'TV Oscar'ları sahiplerini buldu   'TV Oscar'ları sahiplerini buldu Icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 11:49 am

ben izleyemedim hem justin yoktur Sad
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

Lakap : şewwo

MesajKonu: Geri: 'TV Oscar'ları sahiplerini buldu   'TV Oscar'ları sahiplerini buldu Icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 11:54 am

house nasıl ödül alamaz eğer şe mad men devam ederse diziye dalcam her yıl emmy alıo Mad
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: 'TV Oscar'ları sahiplerini buldu   'TV Oscar'ları sahiplerini buldu Icon_minitimeÇarş. Eyl. 01, 2010 9:50 am

$€ww@l demiş ki:
house nasıl ödül alamaz eğer şe mad men devam ederse diziye dalcam her yıl emmy alıo Mad
Evet ya! House nasıl alamaz?! Aslında alamaması doğal çünkü o dizide House'un komik yönleri daha ön planda Very Happy Komedi dalında aday olsaydı kesin alırdı Razz
Lost final yaptı darısı Mad Men'in başına Razz Very Happy Bitsin de başka dizilerin önü açılsın 'TV Oscar'ları sahiplerini buldu 661733
https://justintimberlake.catsboard.com

'TV Oscar'ları sahiplerini buldu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 61. Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu!