Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Justin ve Jessica

5 posters
YazarMesaj
berfu
Admin
berfu

Justin ve Jessica Empty
MesajKonu: Justin ve Jessica   Justin ve Jessica Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 6:10 pm

Jessica Biel ve Justin Timberlake, birlikte oturmak için kendilerine bir malikane satın aldı. Evlenmeyi çok isteyen Biel, “Justin bana hayellerimdeki mutluluğu yaşatıyor” diyor .Bir yılı aşkın süredir ünlü aktris Jessica Biel’le aşk yaşayan Justin Timberlake, sevgilisiyle birlikte Güney Carolina’daki yeni evlerine taşındı. Biel kendi yaşadığı evini ailesine teslim ederken, Timberlake de evini kiraya vererek, Biel’le birlikte bu lüks malikaneye taşındı. Ünlü çifte yakın kaynaklar, mutlu aşıkların bu yeni evle birlikte evliliğe bir adım daha yaklaştıklarını dile getiriyor.Justin Timberlake’in annesiyle de çok iyi anlaşan Jessica Biel, “İlk defa böyle bir ilişki yaşıyorum. Justin hayallerimde kurduğum mutluluğu bana yaşatıyor. Evlenmeyi gerçekten çok istiyorum” şeklinde konuşuyor.
https://justintimberlake.catsboard.com
JT_forever_
Gelişmiş Üye
JT_forever_

Justin ve Jessica Empty
MesajKonu: Geri: Justin ve Jessica   Justin ve Jessica Icon_minitimeÇarş. Ağus. 11, 2010 10:48 am

ilkj defa böyle ilşki yaşıyomuş justinden önce kim çıktı senle sanki aşkitomun hayatını mafettin benim görüşümce uyuz seni Mad
turuncum
Gelişmiş Üye
turuncum

Justin ve Jessica Empty
MesajKonu: Geri: Justin ve Jessica   Justin ve Jessica Icon_minitimeC.tesi Ağus. 14, 2010 10:55 pm

JT_forever_ demiş ki:
ilkj defa böyle ilşki yaşıyomuş justinden önce kim çıktı senle sanki aşkitomun hayatını mafettin benim görüşümce uyuz seni Mad
Jess'i elinden gelse bi kaşık suda boğacaksın ne bu şiddet bu celal Laughing
JT_forever_
Gelişmiş Üye
JT_forever_

Justin ve Jessica Empty
MesajKonu: Geri: Justin ve Jessica   Justin ve Jessica Icon_minitimePaz Ağus. 15, 2010 8:48 am

uyuzum aşkitomama sahip çok ökeliyim bulsam neler yapacağım da muhaaahaa Very Happy
ZeLiŞ
Aktif Üye
ZeLiŞ

Justin ve Jessica Empty
MesajKonu: Geri: Justin ve Jessica   Justin ve Jessica Icon_minitimePaz Ağus. 15, 2010 9:06 am

JT_forever_ demiş ki:
uyuzum aşkitomama sahip çok ökeliyim bulsam neler yapacağım da muhaaahaa Very Happy

hep birlikte gidelim o zaman saçlarını daha kolay yolarız jess in Very Happy
JT_forever_
Gelişmiş Üye
JT_forever_

Justin ve Jessica Empty
MesajKonu: Geri: Justin ve Jessica   Justin ve Jessica Icon_minitimePaz Ağus. 15, 2010 9:30 am

ZeLiŞ demiş ki:
JT_forever_ demiş ki:

teşekkür ederim bende diyordum bu sitedekiler jessi seviyor mtv de ne güzel herkes uyuzdu Very Happy
ZeLiŞ
Aktif Üye
ZeLiŞ

Justin ve Jessica Empty
MesajKonu: Geri: Justin ve Jessica   Justin ve Jessica Icon_minitimePaz Ağus. 15, 2010 9:58 am

JT_forever_ demiş ki:
ZeLiŞ demiş ki:
JT_forever_ demiş ki:

teşekkür ederim bende diyordum bu sitedekiler jessi seviyor mtv de ne güzel herkes uyuzdu Very Happy

çoğu kişi artk jess e ısındı ama ben gıcık oluorum hala sevemedim.ne gzl sende sevememişsin Smile
JT_forever_
Gelişmiş Üye
JT_forever_

Justin ve Jessica Empty
MesajKonu: Geri: Justin ve Jessica   Justin ve Jessica Icon_minitimePaz Ağus. 15, 2010 10:02 am

yaşasınnnn hep hayal kurarım zaten amerikaya gidince justinin üstüne atlıyacağım jessin ağzını burnunu kıracağım muhahahahaaaaaa Very Happy
ZeLiŞ
Aktif Üye
ZeLiŞ

Justin ve Jessica Empty
MesajKonu: Geri: Justin ve Jessica   Justin ve Jessica Icon_minitimePaz Ağus. 15, 2010 10:04 am

aynı hayali kuruyoruz Very Happy
justkolik
Üye
justkolik

Justin ve Jessica Empty
MesajKonu: Geri: Justin ve Jessica   Justin ve Jessica Icon_minitimeÇarş. Ağus. 18, 2010 2:47 pm

Jessica'dan nefret ediyorummm...!!!!!
Justin'inimin dolayısıyla benim hayatımı mahvediyor Mad

Justin ve Jessica
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Justin timberlake and Jessica Biel with Justin Bieber
» justin jessica ayrıldı mı?justin rihanna mı?
» Justin ve Jessica El Ele
» Jessica&Justin Sabah Yürüyüşünde
» Justin ve Jessica'nın Yeni Evi