|
|
| EMİNEM" BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLMİYORUM" | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: EMİNEM" BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLMİYORUM" Perş. Tem. 29, 2010 12:33 pm | |
| Herkesi şaşırttı Eminem interneti kullanmayı bilmediğini ve öğrenmeyi reddetiğini açıkladı. Sebebi de kendi ile ilgili yorumları görmek istememesi. Ünlü rapçi siber alemde nasıl iletişim kurulduğu hakkında hiç bir fikri olmadığını söylüyor ve durumu bu şekilde sürdürmeye kararlı olduğunu da ekliyor. Eminem, Twitter hesabını güncelleyecek birini işe almış. Bir de arkadaşlarının kendisine gönderdiği Youtube kliplerini izliyor. Eminem'in arası televizyon ile de iyi değil. Sadece spor, rehabilitasyon kanalları, Discovery Channel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: EMİNEM" BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLMİYORUM" Perş. Tem. 29, 2010 2:44 pm | |
| Rehabilitasyon kanalları mı | |
| | | JT_forever_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 1749 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 29/06/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: EMİNEM" BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLMİYORUM" Cuma Tem. 30, 2010 2:26 pm | |
| bencede bilgisayarı açmasın kendisinden korkuyo | |
| | | | EMİNEM" BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLMİYORUM" | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|