|
|
| Rihanna'nın Hoşlandığı Erkek Tipi: Justin & Jay-Z | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Rihanna'nın Hoşlandığı Erkek Tipi: Justin & Jay-Z Paz Mayıs 23, 2010 5:51 pm | |
| Umbrella şarkıcı Rihanna Bir Erkekte Aradığı özelliklerden bahsetti. "Kesinlikle eğlenceli olmalı son zamanlarda sadece eğlence istiyorum.Ciddi insanlardan hoşlanmıyorum.Zaten yeterince kadar stresli günler yaşıyorum." Kaldığı hotelde dışarı çıkmayan sadece yemek yiyip televizyon seyreden ve yüksek sesle müzik dinleyen Rihanna Jay-z ve Justin hakkında da konuştu. "Justin stüdyoda çok eğlenceli ve uyumlu.Sesi harika.Jay-z..Ondan çok şey öğrendim o hayatımın her anında benim rehberim çok sanslıyım.."Dedi. Rihanna, Justin Timberlake'i bir 'dahi' olarak tanımlayarak, söz yazarlığını övdü. 'Rehab' parçasında Timberlake ile çalışan Rihanna, birlikte stüdyoda geçirdikleri zamanda ondan çok şey öğrendiğini söyledi | |
| | | miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
| Konu: Geri: Rihanna'nın Hoşlandığı Erkek Tipi: Justin & Jay-Z Paz Mayıs 23, 2010 5:54 pm | |
| hehe kurban olsun o Justin'a :P bu arada konuyu düzenledim | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Rihanna'nın Hoşlandığı Erkek Tipi: Justin & Jay-Z Paz Mayıs 23, 2010 5:54 pm | |
| Aman, Justin'den uzak dur Rhocan | |
| | | | Rihanna'nın Hoşlandığı Erkek Tipi: Justin & Jay-Z | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|