Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

justin artık modacı

YazarMesaj
aycan
Aktif Üye
aycan

justin artık modacı Empty
MesajKonu: justin artık modacı   justin artık modacı Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 11:13 am

ABD’li pop şarkısı Justin Timberlake, müzik ve sinemanın ardından moda dünyasına da adım attı. Timberlake, markası William Rast’ın 2007 İlkbahar koleksiyonunu Los Angeles Moda Haftası’nda sergiledi.Kızlar bizim kotların içinde çok daha seksi görünüyor

Ünlü şarkıcı Justin Timberlake, modacı Trace Ayala ile yarattığı 'Willams Rast' markasının yeni koleksiyonunu görücüye çıkardı. Timberlake, "Genç kızlar kot pantolonlarımıza bayılıyor" diyor.

İki gün önce 13. MTV Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Şarkıcı' seçilen Justin Timberlake, çocukluk arkadaşı modacı Trace Ayala ile moda dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Memphis, Tennessee'de çocuklukları birlikte geçen Ayala ve Timberlake, 20 yılı aşan dostluklarını böylece iş ortaklığına döktüler. Geçtiğimiz günlerde Ayala ile birlikte hazırladığı 2007 ilkbahar koleksiyonunu görücüye çıkartan ünlü şarkıcı, koleksiyonun gördüğü yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söylüyor. 'Williams Rast' adını verdikleri marka, özellikle jeanler, ceketler ve spor tarzda kıyafetlerden oluşuyor. Markanın adı; ikilinin dedelerinin isimlerinin birleşiminden oluşuyor. Timberlake ve Trace Ayala, modaya girişlerini ve yeni koleksiyonlarını People dergisine anlattı.

* Timberlake: Moda dünyasında saygı gören bir şeyler hazırlamak istiyoruz. Moda konusunda Trace'e çok güveniyorum, uzun yıllardır beni giydiren isim de oydu.

* Ayaka: Küçüklüğümüzden beri aynı giyinmekten nefret ederiz ama ne zaman bir mağazaya birlikte alışverişe gitsek aynı ceket, pantolon ve kazakları alıp çıkarız, ikimizin zevki hep aynı.

* Timberlake: Yakın dostların iş hayatında birlikte çalışması hep zor olur derler ama bizim durum hiç de öyle olmadı.

JUSTIN TAM BİR ATEŞ GİBİ

* Ayaka: Biz arkadaştan çok kardeş gibiyiz.

* Timberlake: Anne ve babalarımız lisedeyken birbirlerinin en yakın arkadaşlarıydı. Trace benim hayatımdaki en yakın insanlardan.

* Ayaka: Dedelerimiz üzerlerinde adlarının yazdığı markalı kıyafetleri görünce çok duygulandılar.

* Ayaka: Justin Timberlake adının bu markayla anılması markanın tanınmasında büyük etki etti ve marka harlı bir ateş gibi yayıldı. Biliyorsunuz yanacak odununuz yoksa ateşiniz de çabuk söner.

* Timberlake: Kızlar kot pantolonlarımıza bayılıyor. Onlardan bu konuda aldığımız iltifatlar bir harika, kendilerini bizim kotların içinde çok daha seksi hissettiklerini söylüyorlar.

justin artık modacı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Onun da Artık Bir Heykeli Var
» justin jessica ayrıldı mı?justin rihanna mı?
» Amy ve Justin?
» Britney Artık Genç Değil!
» JUSTIN BIEBER, JUSTIN TIMBERLAKE’İ ÖRNEK ALIYOR