Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dövmelerini sildiriyor

2 posters
YazarMesaj
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

Lakap : şewwo

Dövmelerini sildiriyor Empty
MesajKonu: Dövmelerini sildiriyor   Dövmelerini sildiriyor Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 3:33 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Dünyanın en çok kazanan müzisyenlerinden biri olan 50 Cent lakaplı Curtis Jackson, vücudundaki dövmelerin bir kısmını sildirmeye karar verdi. Ünlü olmadan önce uyuşturucu satıcılığı yaparak hayatını kazanan ve üyesi olduğu çetelerin amblemlerini vücuduna dövme yaptıran Jackson, aktörlük kariyerini olumsuz etkilediği gerekçesiyle dövmelerini sildirme kararı aldı. Jackson, şimdilik yalnızca kollarındaki ve göğsündeki dövmeleri sildirecek. 2005 yılında kendi yaşam öyküsünü anlatan Get Rich or Die Tryin'le oyunculuğa adım atan Jackson'ın önümüzdeki yıl gösterime girecek dört projesi bulunuyor
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: Dövmelerini sildiriyor   Dövmelerini sildiriyor Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 6:13 pm

Bu adamı pek sevmiyorum nedense Dövmelerini sildiriyor 969293 Sağol canım =)
https://justintimberlake.catsboard.com
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

MesajKonu: Geri: Dövmelerini sildiriyor   Dövmelerini sildiriyor Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 6:14 pm

rap dinlemediğindendir dinleseydin belki severdin
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: Dövmelerini sildiriyor   Dövmelerini sildiriyor Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 4:56 pm

Ben mi dinlemiyorum Dövmelerini sildiriyor 80693 Lil Wayne,Timbaland,T-Pain,Missy Elliot,Three 6 Mafia,Akon ne oluyo? Dövmelerini sildiriyor 80693
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

MesajKonu: Geri: Dövmelerini sildiriyor   Dövmelerini sildiriyor Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 5:05 pm

bu bir varsayımdı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hani eminemi sevmiyosun ya ondan rap dinlemediğinin düşündüm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: Dövmelerini sildiriyor   Dövmelerini sildiriyor Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 5:07 pm

Eminem'i We Made You'da eleştirdiği insanlar yüzünden sevmiyorum Dövmelerini sildiriyor 969293

Dövmelerini sildiriyor
1 sayfadaki 1 sayfası