|
|
| 'Kadın Satıcılığı Yapıyorum' | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
$€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: 'Kadın Satıcılığı Yapıyorum' Cuma Nis. 02, 2010 8:03 pm | |
| Reality şov yıldızı Kim Kardashian, aralarında tenisçi Serena Williams’ın da olduğu kız arkadaşlarıyla gittiği gece kulübünde çektiği fotoğrafı twitter'a yükleyerek altına “Kadın satıcılığı yapıyorum” yazınca, ortalık karıştı. Bu yoruma sinirlenen bir başka twitter müdavimi aktris Demi Moore, Kardashian'a “Bu kelimeyi bildiğimiz anlamda mı kullandın?” diye sordu. Kardashian, “Şaka” dese de, Moore, “‘Eğlendim’ demek için bu gibi argo sözler seçmek çok yanlış” şeklinde yorum yaptı.
En son miss_timberlake tarafından Cuma Nis. 02, 2010 8:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : sayfa düzenine dikkat!) | |
| | | miss_timberlake Moderatör
Mesaj Sayısı : 1278 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 31 Nerden : Justin'ın mavi gözlerinden:D
| Konu: Geri: 'Kadın Satıcılığı Yapıyorum' Cuma Nis. 02, 2010 8:07 pm | |
| şimdilik ben düzenledim lütfen sayfa düzenine dikkat et | |
| | | $€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Geri: 'Kadın Satıcılığı Yapıyorum' Cuma Nis. 02, 2010 8:09 pm | |
| oops diğer 2 haberide öle yayınladım üzgünüm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: 'Kadın Satıcılığı Yapıyorum' Cuma Nis. 02, 2010 8:10 pm | |
| Aman ben de sayfa düzenine çok dikkat etmiyorum xD Çok da farketmez. | |
| | | | 'Kadın Satıcılığı Yapıyorum' | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|