|
|
| Timbaland ve Katy Perry Bir Arada | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
JT__ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 124 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 17/09/09 Yaş : 34 Lakap : JT__
| Konu: Timbaland ve Katy Perry Bir Arada Salı Ara. 29, 2009 11:13 am | |
| Timbaland, yeni albümünde bulunan "If We Ever Meet Again" şarkısı için Katy Perry ile birlikte kamera karşısına geçti.
Yönetmenliğini daha önce Timbaland'in "Morning After Dark" ve "Say Something" videolarını da yöneten Paul "Coy" Allen'ın üstlendiği klip, çok yakında televizyon kanallarına boy göstermeye başlayacak.
Timbaland'in "Shock Value 2" albümünde yer alan şarkının video klibi için "Çok derin ve anlamlı olmasını istedim" diyor Timbaland. | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Timbaland ve Katy Perry Bir Arada Salı Ara. 29, 2009 12:39 pm | |
| Katy Perry'i sevmem ama işin içinde Timbaland olduğu için güzel olacaktır Şarkıyı dinlemedim ama eminim o da güzeldir Paylaşım için çok sağol. | |
| | | JT__ Aktif Üye
| Konu: Geri: Timbaland ve Katy Perry Bir Arada Salı Ara. 29, 2009 4:46 pm | |
| bn seviyorum katy çok tatlı kız yha bu şarkı mükemmeldir eminim =) bişey değil cnm =) | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Timbaland ve Katy Perry Bir Arada Salı Ara. 29, 2009 5:49 pm | |
| Ben bir kısmını dinledim şarkının. Morning After Dark kadar güzel olmasa da güzel =) | |
| | | JT__ Aktif Üye
| Konu: Bu Kez Uslu Kız Olacak Çarş. Ara. 30, 2009 11:50 am | |
| Rihanna'yı sahnede kot pantalon ve yün kazakla görürseniz şaşırmayın!
Yılbaşında Birleşik Arap Emirlikleri'nde konser vermeye hazırlanan Rihanna, Abu Dhabi'deki "Emirates Palace Hotel"de gerçekleşecek performansı için 500,000 dolar alacak. Bu büyük gece için şimdiye kadarki en kışkırtıcı ve en alışılmadık performansını sergilemek isteyen Rihanna, planlarını son anda değiştirmek zorunda kaldı. Birleşik Arap Emirlikleri'nden Rihanna'nın bu performansı için giyimini gözden geçirmesi gerektiğine dair uyarılar geldi.
Seksi ve hareketli sahne performansıyla göz dolduran Rihanna, bu kez muhafazakar hayranlarını kırmamak için kapalı giyinmeye ve sahne şovunu gözden geçirmeye razı oldu.
Abu Dhabi'den gelen tepkiler, böyle bir uyarının olmadığı yönünde olsa da Rihanna'nın normaldekinin altında bir performans sergilemek zorunda kalacağı kesin. (L) | |
| | | | Timbaland ve Katy Perry Bir Arada | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|