Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli!

4 posters
YazarMesaj
Just_iNn
Gelişmiş Üye
Just_iNn

Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli! Empty
MesajKonu: Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli!   Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli! Icon_minitimePerş. Ara. 03, 2009 5:54 pm

Geçtiğimiz aylarda internete düşen çıplak fotoğraflarıylailgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Rihanna, okuyucuları oldukça şaşırttı. İşte Rihanna’nın o sözleri:

Her kadın çıplak fotoğrafını çekmeli. 5 yıl içinde vücudum oldukça değişti. Her zaman şehvetli ve seksi olmayı istemişimdir. Fakat 19 yaşındaki seksilik ile 21 yaşındaki seksilik tamamen farklı. Fotoğraf çekerek sadece eğleniyordum.

Bu yıl erkek arkadaşıma gönderdiğim çıplak resimler internete sızdığında, annem bunları göreceği için gergin ve utanmıştım. Fakat annem bu olaya oldukça sürpriz bir şekilde tepki verdi. Annem bana şu sms’i yollayarak destek verdi: “Sen artık bir yetişkinsin!” Aslında demek istediği “Gerçek dünyaya hoşgeldin”di.

Annemin dediği gibi artık bir yetişkinim ve sorunlarımla bir yetişkin gibi mücadele edeceğim!

Rihanna’nın sözlerinden de anlaşılacağı gibi gelecek yıllarda Rihanna’nın yeni fotoğraflarının internete düşmesi pek olası görünüyor. Bekleyip göreceğiz…
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://twitter.com/Just_iNn
berfu
Admin
berfu

MesajKonu: Geri: Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli!   Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli! Icon_minitimePerş. Ara. 03, 2009 8:19 pm

Bu kızın kendisi de annesi de gerizekalı Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli! 661733
https://justintimberlake.catsboard.com
JT__
Aktif Üye
JT__

Lakap : JT__

MesajKonu: Geri: Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli!   Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli! Icon_minitimeCuma Ara. 04, 2009 11:24 am

yha bu kız kendini iyice bozdu yha bn o unfaihtfuldaki rihhanıyı daha çok seviyodum aştı artık giderekte kötüleşiyo bnce Rolling Eyes
$€ww@l
Gelişmiş Üye
$€ww@l

Lakap : şewwo

MesajKonu: Geri: Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli!   Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli! Icon_minitimeCuma Ara. 04, 2009 3:30 pm

anlaşılan anneside zevk için çıplak poz vermiş bu gidişle bu sokakta çıplak gezer iğrenç

Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» FWB'den Yeni Fotoğraf
» Rihanna: Çıplak Poz Vermeyeceğim!
» rihanna çıplak poz verdi
» Bu Kadın Beyonce
» 'Kadın Satıcılığı Yapıyorum'