|
|
| Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Just_iNn Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 568 Reputation : 5 Kayıt tarihi : 14/08/09 Yaş : 32 Nerden : Memphis,TN ;)
| Konu: Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli! Perş. Ara. 03, 2009 5:54 pm | |
| Geçtiğimiz aylarda internete düşen çıplak fotoğraflarıylailgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Rihanna, okuyucuları oldukça şaşırttı. İşte Rihanna’nın o sözleri: Her kadın çıplak fotoğrafını çekmeli. 5 yıl içinde vücudum oldukça değişti. Her zaman şehvetli ve seksi olmayı istemişimdir. Fakat 19 yaşındaki seksilik ile 21 yaşındaki seksilik tamamen farklı. Fotoğraf çekerek sadece eğleniyordum. Bu yıl erkek arkadaşıma gönderdiğim çıplak resimler internete sızdığında, annem bunları göreceği için gergin ve utanmıştım. Fakat annem bu olaya oldukça sürpriz bir şekilde tepki verdi. Annem bana şu sms’i yollayarak destek verdi: “Sen artık bir yetişkinsin!” Aslında demek istediği “Gerçek dünyaya hoşgeldin”di. Annemin dediği gibi artık bir yetişkinim ve sorunlarımla bir yetişkin gibi mücadele edeceğim! Rihanna’nın sözlerinden de anlaşılacağı gibi gelecek yıllarda Rihanna’nın yeni fotoğraflarının internete düşmesi pek olası görünüyor. Bekleyip göreceğiz… [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | berfu Admin
Mesaj Sayısı : 3632 Reputation : 20 Kayıt tarihi : 31/07/09 Yaş : 27 Nerden : Mars
| Konu: Geri: Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli! Perş. Ara. 03, 2009 8:19 pm | |
| Bu kızın kendisi de annesi de gerizekalı | |
| | | JT__ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 124 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 17/09/09 Yaş : 34 Lakap : JT__
| Konu: Geri: Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli! Cuma Ara. 04, 2009 11:24 am | |
| yha bu kız kendini iyice bozdu yha bn o unfaihtfuldaki rihhanıyı daha çok seviyodum aştı artık giderekte kötüleşiyo bnce | |
| | | $€ww@l Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 760 Reputation : 6 Kayıt tarihi : 01/11/09 Yaş : 28 Nerden : ANKARA Lakap : şewwo
| Konu: Geri: Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli! Cuma Ara. 04, 2009 3:30 pm | |
| anlaşılan anneside zevk için çıplak poz vermiş bu gidişle bu sokakta çıplak gezer iğrenç | |
| | | | Her Kadın Çıplak Fotoğraf Çektirmeli! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|