Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rihanna da Estetiklendi (Mi ?)

3 posters
YazarMesaj
ZeLiŞ
Aktif Üye
ZeLiŞ

Rihanna da Estetiklendi (Mi ?)  Empty
MesajKonu: Rihanna da Estetiklendi (Mi ?)    Rihanna da Estetiklendi (Mi ?)  Icon_minitimePaz Ağus. 15, 2010 9:21 am

Rihanna'nın burun estetiği yaptırdığı bir süredir konuşulmaktaydı. Birazcık küçülen burnu için Rihanna açıklama yapmaktan çekinirken, yorumları Life & Style Magazine doktorlardan aldı…
New York'ta plastik cerrah olan Dr. Jennifer Walden: "Görünen o ki, Rihanna rinoplasti veya nasal bir operasyon geçirmiş. Farka bakıldığında burnun daha inceldiğini görmemek mümkün değil." derken, Dr. Michael Fiorillo ise, "Dr. Walden'e kesinlikle katılıyorum. Burun deliklerinin küçüldüğünü ve burun köprüsünün yeniden yapılandırıldığını görebiliyorum. Kesinlikle kim yaptıysa harika bir iş çıkarmış." dedi.
iki doktor da bu görüşlerini Rihanna'yı muayene etmeden bildirdi.Sizce Rihanna burun estetiği yaptırdı mı?

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
turuncum
Gelişmiş Üye
turuncum

MesajKonu: Geri: Rihanna da Estetiklendi (Mi ?)    Rihanna da Estetiklendi (Mi ?)  Icon_minitimePaz Ağus. 15, 2010 12:42 pm

ben anlayamadım ayrıca yapsa nolur çirkin geldi çirkin gidecek
JT_forever_
Gelişmiş Üye
JT_forever_

MesajKonu: Geri: Rihanna da Estetiklendi (Mi ?)    Rihanna da Estetiklendi (Mi ?)  Icon_minitimePaz Ağus. 15, 2010 12:44 pm

yaptırmıştır ben ama yapsa duyulurdu Rolling Eyes

Rihanna da Estetiklendi (Mi ?)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Elif Rihanna ile düetini unutamıyor /Rihanna Almanya popstar yarışmasında elif eşlik etmişti . işte o performans;
» Rihanna'ya Laf!!!
» Rihanna'nın dileği
» Rihanna'nın izinde
» Rihanna Sex Shop ta